Μετατρέψτε τα βινύλια σε mp3 με τον πιο ρομαντικό τρόπο

Μετατρέψτε τα βινύλια σε mp3 με τον πιο ρομαντικό τρόπο

Αν είστε λάτρεις των βινυλίων αλλά θέλετε και να μπορείτε να τα ακούτε στη ποιότητα ενός mp3, μόλις βρήκατε το gadget που ψάχνατε.

Τα βινύλια αποτελούν μεγάλη και αξεπέραστη αγάπη κάθε μουσικόφιλου, κάτι που άλλωστε επιβεβαιώσαμε και πρόσφατα μέσα από μια βόλτα στα εναπομείναντα δισκάδικα της πόλης.

Όταν όμως η τεχνολογία τρέχει με την ταχύτητα του φωτός και η ποιότητα του ήχου έχει φτάσει σε σημεία τελειότητας, δημιουργείται η ανάγκη να μπορούμε να έχουμε πάντα μαζί μας τις μουσικές από τα αγαπημένα μας βινύλια, μουσικές που δύσκολα βρίσκεις πλέον στην αγορά, αλλά και να αναβαθμίσουμε τον ήχο τους.

Το Crosley AV Portable USB Turntable, κάνει ακριβώς αυτή τη δουλειά. Πρόκειται για ένα πικάπ στην πιο ρομαντική και ρετρό μορφή που θα βρείτε, τοποθετημένο μέσα σε μια πανέμορφη δερμάτινη τσάντα, το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να μετατρέψετε όλα σας τα βινύλια σε αρχεία mp3 χάρη στη θύρα USB και την τεχνολογία που διαθέτει. Απλά βάζετε το βινύλιό σας στο πικάπ, συνδέετε τον υπολογιστή σας με αυτό μέσω του USB καλωδίου, και το Crosley μετατρέπει αυτόματα τη μουσική του βινυλίου σε μορφή mp3.

Το Crosley είναι συμβατό τόσο με PC όσο και με Mac, παίζει δίσκους 7'' και 12'' και εκτός από την υπηρεσία που θα σας προσφέρει, θα γίνει και ένα υπέροχο διακοσμητικό για το σπίτι σας.

Μπορείτε να το παραγγείλετε από το urbanoutfitters.co.uk.