Τα πουλιά που έγιναν μανταλάκια

Τα πουλιά που έγιναν μανταλάκια

Ένας «φτερωτός» τρόπος για να κρεμάτε τις φωτογραφίες, τις σημειώσεις σας και ότι άλλο θέλετε.

Όσοι μένουμε στη πόλη, δεν σταματάμε να παραπονιόμαστε για την αποξένωσή μας από τη φύση, την έλλειψη πρασίνου και το μπετόν που μας έχει περικυκλώσει από παντού. Υπάρχουν όμως τρόποι για να φέρουμε τη φύση μέσα στο σπίτι μας και μάλιστα περισσότεροι από όσοι νομίζατε. Ο συγκεκριμένος είναι κάπως πιο πρακτικός από τους υπόλοιπους, αλλά σίγουρα ένας από τους πιο φιλικούς προς το design.

Πρόκειται για το Birds on a Wire, το οποίο δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα σύρμα για να κρεμάτε φωτογραφίες, σημειώσεις, post-it, εισιτήρια συναυλιών, αναμνηστικά και οτιδήποτε άλλο θέλετε. Η λεπτομέρεια που το κάνει ξεχωριστό, όμως, είναι πως οι συνδετήρες από τους οποίους κρεμάτε τα πράγματα, έχουν από ένα μικρό πουλάκι να κάθεται πάνω τους. Φυσικά όλα τα πουλιά είναι φτιαγμένα από μέταλλο, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν φέρνουν λίγο από τον αέρα της εξοχής μέσα στο σπίτι.

Κρεμάστε τα σε μια γωνιά του σπιτιού σας ή πάνω από το γραφείο και αφήστε τα να ομορφύνουν τον χώρο με το υπέροχο design τους. Μπορείτε να τα παραγγείλετε από εδώ.