Αν ψάχνεις το πιο λαμπερό δώρο για την κολλητή σου, σου έχουμε την πιο smart επιλογή

Γεωργία Βλαχοπούλου
Αν ψάχνεις το πιο λαμπερό δώρο για την κολλητή σου, σου έχουμε την πιο smart επιλογή

Το επίσημο countdown φτάνει στο τέλος του.

Τα Χριστούγεννα είναι εδώ, η Πρωτοχρονιά πλησιάζει και παντού υπάρχουν φώτα, μουσική και φυσικά, δώρα. Δώρα κάτω από το δέντρο ή δώρα κρυμμένα, όπου μπορεί να φανταστείς, για να μην το καταλάβει εκείνη η κολλητή ή η αδερφή σου, που κάθε χρόνο το περιμένει πώς και πώς. Βλέπεις, οι απαιτήσεις αυξάνονται όταν πρόκειται να διαλέξεις το ιδανικό δώρο για αυτήν. Είναι μία και μοναδική, άλλωστε.

Επειδή, λοιπόν, γνωρίζουμε πόσο θέλεις να τη φροντίζεις, τι λες αν φέτος τα Χριστούγεννα της κάνεις δώρο ένα fashion forward smartwatch HUAWEI WATCH GT4 για να είναι ο νέος χρόνος για εκείνη μία νέα εποχή υγείας και ευεξίας;

Η νέα τάση της μόδας στον καρπό της

Το HUAWEI WATCH GT4 είναι ένα smartwatch πλήρως εναρμονισμένο στα τελευταία trends και ταιριάζει κυριολεκτικά με τα πάντα. Αν η κολλητή σου, λοιπόν, αγαπάει τη μόδα, τότε μόλις βρήκες το ιδανικό δώρο για αυτήν. Διότι με τις πολλές διαφορετικές προσόψεις που διαθέτει, το σίγουρο είναι πως θα γίνει το statement item που δεν θα μπορεί να αποχωριστεί.

Άκου τώρα και το καλύτερο: Πέρα από ένα fashion item, το smartwatch HUAWEI WATCH GT4 41mm -White Leather Strap και Milanese Strap- θα κάνει την κολλητή σου να λάμψει με ακόμη μία «έκπληξη». Με την αγορά του, θα πάρεις δώρο ένα μοναδικό κόσμημα από την Doukissa Nomikou Collection για extra glam τις φετινές γιορτές!

huawai2.jpg

Η νέα εποχή υγείας και ευεξίας ξεκινάει με το «έξυπνο» ρολόι για την καλύτερη σου φίλη

Τι πραγματικά ενδιαφέρον έχει το HUAWEI WATCH GT4; Ας ξεκινήσουμε με τη μέτρηση των παλμών. Είναι η φίλη σου χαλαρή; Μπορεί να δει πού βρίσκεται. Αγχώνεται; Το ίδιο.

Το «σωστό» smartwatch πρέπει να την φροντίζει και στον ύπνο της, για αυτό το συγκεκριμένο περιλαμβάνει τη λειτουργία Sleep Breathing Awareness, που μπορεί να εντοπίσει τις αναπνευστικές ιδιαιτερότητες κατά τη διάρκεια του ύπνου της, αλλά και να υπολογίσει τον κύκλο της περιόδου της.

hua3.jpg

Η φίλη σου μπορεί, επίσης, να αποκτήσει έναν wellness expert, αφού με το Activity Rings του HUAWEI WATCH GT4 μπορεί να λαμβάνει οποιαδήποτε στιγμή στατιστικά της φυσικής της κατάστασης και να παρακινείται να ολοκληρώσει το task της ημέρας, χάρη στο σύστημα επιβράβευσης με μετάλλια. Όλα αυτά ενώ με την εφαρμογή Stay Fit μπορεί να καταμετρά τις θερμίδες που «καίει» μέσα στη μέρα, ακόμη και όταν κατεβαίνει τα σκαλοπάτια της πολυκατοικίας της.

hua4.jpg

Μήπως τώρα πήρες έμπνευση και για το δώρο του αγαπημένου σου; Αν «ναι», να σε ενημερώσουμε ότι μπορείς να του κάνεις δώρο το HUAWEI GT4 46mm -Black Strap, Woven Strap και Stainless Steel Strap- με δώρο το HUAWEI Band 8.

huua5.jpg

Και επειδή νοιάζεσαι τόσο τους αγαπημένους σου, αξίζεις και εσύ ένα δώρο! Στο δίκτυο καταστημάτων της HUAWEI, λοιπόν, μπορείς να απολαύσεις όλα τα Jingle Deals που αφορούν στο HUAWEI WATCH ULTIMATE στην εκδοχή Voyage Blue & Expedition Black, με δώρο τα HUAWEI FreeBuds 5, το HUAWEI WATCH GT3 (HUAWEI WATCH GT3 Active και HUAWEI WATCH GT3 Elegant White), το WATCH FIT 2 στην έκδοση Silicone Strap, το WATCH Fit SE και το HUAWEI P60 Pro. Εκεί θα βρεις και το HUAWEI MateBook D14 2023 και σύντομα το HUAWEI MateBook D16, καθώς και προσφορές έως και 30% σε smartphone και wearable -όλα συμβατά με iOS και Android.

Αν, λοιπόν, τα φετινά Χριστούγεννα θέλεις να έχουν ένα extra glam για την κολλητή σου που είναι party queen, αλλά και να τη βοηθήσεις να κάνει μία νέα αρχή προς ένα πιο healthy lifestyle, το HUAWEI WATCH GT4 είναι το δώρο που έψαχνες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.