Φέτος, ο Α.Ι. Βασίλης σε οδηγεί στο Ho-Ho-Home of Gifting και προτείνει τα πιο smart δώρο για όλους

Φέτος, ο Α.Ι. Βασίλης σε οδηγεί στο Ho-Ho-Home of Gifting και προτείνει τα πιο smart δώρο για όλους

Αν αναζητάς τα καλύτερα και πιο έξυπνα δώρα για τους δικούς σου που είναι και fitness lovers και beauty lovers και home chefs και πολλά ακόμα δώρα, τότε ο A.I. Βασίλης σε οδήγησε σωστά, αφού σε αυτό το Ho-Ho-Home of Gifting, θα βρεις ό,τι φανταζόσουν και ακόμα περισσότερα!

Πάμε, λοιπόν, να δούμε μερικές προτάσεις δώρων για τους αγαπημένους σου; Διότι, εδώ θα βρεις δώρα που και θα εκπλήξουν αλλά και θα διευκολύνουν τους παραλήπτες τους, αναβαθμίζοντας την καθημερινότητά τους, κάνοντάς την ακόμα πιο smart.

Τι θα έλεγες να ξεκινήσουμε με το βαφτιστήρι σου, το οποίο πραγματικά θέλεις να ενθουσιάσεις με τη smart επιλογή σου, δίνοντάς του να καταλάβει πως και… οι Millenials έχουν ψυχή; Πάμε λοιπόν μία βόλτα από το Gaming & Gadgets section του Ho-Ho-Home of Gifting στον Κωτσόβολο, ώστε να βρεις όλες τις επιλογές που ψάχνεις; Για παράδειγμα, μπορείς να ξεκινήσεις από το νέο Marvel's Spider-Man 2 Collector's Edition για το PS5 και να φτάσεις μέχρι το… δικό σου, παλιό αγαπημένο και πλέον ολοκαίνουριο Nintendo! Φυσικά οι επιλογές σου είναι αμέτρητες και περιλαμβάνουν και ρομποτάκια και drones και ηλεκτρικά ποδήλατα ή Scooter και διάφορα gadgetάκια για streaming – που πλέον είναι απαραίτητα για μικρούς και μεγάλους!

1703252193803-719868260-Picture2.jpg

Marvel's Spider-Man 2 Collector's Edition PS5 Game

Τώρα, αν το βαφτιστήρι σου είναι ακόμα μικρούλι και δεν έχει μπει στον μαγικό κόσμο του gaming, τότε στο Ho-Ho-Home of Gifting θα βρεις και μια ποικιλία με παιχνίδια που καθένα τους είναι η… «τελευταία λέξη της μόδας» για να διαλέξεις: Lego, Playmobil, λούτρινα, τρενάκια και άλλα οχήματα, επιτραπέζια, παζλ και ό,τι άλλο μπορείς να σκεφτείς!

Προχωρώντας στον tech-maniac της παρέας, οι επιλογές σου είναι αμέτρητες: Ξεκινώντας από ένα laptop ή ακόμα και pc, με όλα τα gadgets τους, μπορείς επίσης να δεις smartphones, tablets και κορυφαία ασύρματα ακουστικά. Πιθανότατα τα Apple AirPods (3d Gen) με ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια λειτουργίας μπαταρίας, που είναι ανθεκτικά στον ιδρώτα και το νερό και προσφέρουν μια εμπειρία που είναι απλώς μαγική, είναι το ιδανικό δώρο για κάθε tech lover.

Picture3.jpg

Αν θέλεις κάτι ακόμα πιο πρωτότυπο, τότε πρέπει να κοιτάξεις τι παίζει με την ηλεκτροκίνηση, αλλά και τις δεκάδες επιλογές smart home, που πραγματικά ενθουσιάζουν όσους αγαπούν την τεχνολογία: Εσύ γνωρίζεις τα smart tech λαμπάκια twinkly, που πραγματικά αναβαθμίζουν τη ζωή στο σπίτι; Για παράδειγμα, τα Twinkly Strings 400xRGBW LED 32m, είναι εύκολα στη χρήση και φέρνουν την πιο προηγμένη τεχνολογία για να διακοσμήσεις το σπίτι σου – και τώρα στις γιορτές αλλά και όποτε εσύ θέλεις. Last, μα σε καμία περίπτωση least στην υπόθεση αναζήτησης δώρου για tech lovers, οι ρομποτικές σκούπες που ουσιαστικά, βγάζουν το σκούπισμα από τη ζωή μας!

1703252236260-828846066-Picture4.jpg

Για τον music lover της παρέας φυσικά θα προτιμήσεις είτε κορυφαίας απόδοσης ηχεία είτε τα πιο σούπερ ακουστικά – για να ζει την κάθε του στιγμή, όπως του αρέσει. Στο Ho-Ho-Home of Gifting στον Κωτσόβολο θα βρεις Το Sonos One SL ηχείο, που εγγυάται πεντακάθαρο ήχο και είναι σούπερ εύχρηστο χάρη στα πλήκτρα αφής και στη δυνατότητα χειρισμού μέσω φωνητικών εντολών – περιττό να τονίσουμε το πόσο κομψό και μίνιμαλ σχεδιασμό διαθέτει. Όσο για ακουστικά, τα Bluetooth ακουστικά JBL Endurance Dive με 8 ώρες ασύρματης αναπαραγωγής με μπαταρία για γρήγορη φόρτιση, ενσωματωμένο MP3 Player, PowerHook σχεδιασμό και πλήρως αδιάβροχα, που διαθέτουν πλήκτρα αφής, δυνατότητα Hands-free κλήσεων και θήκη μεταφοράς είναι βέβαιο πως θα ενθουσιάσουν τον παραλήπτη τους – τι πιστεύεις κι εσύ;

Picture5.jpg

Αν σε προβληματίζει το τι θα επιλέξεις για τον gamer κολλητό ή την gamer κολλητή, τότε πάμε να δούμε μερικές προτάσεις δώρων για όλους: Κονσόλες, όλα τα καινούρια παιχνίδια, οι ιδανικές καρέκλες και όλα τα περιφερειακά αξεσουάρ άλλωστε βρίσκονται στο Ho-Ho-Home of Gifting. Αν δεν το έχει ήδη αγοράσει, τότε το ιδανικό δώρο είναι το PS5 Digital η έκδοση του PS, χωρίς μονάδα δίσκου, ιδανικά για χρήση παιχνιδιών και περιεχομένου σε ψηφιακή μορφή. Εναλλακτική επιλογή η πλήρως ψηφιακή κονσόλα Xbox Series S, με τη μεγαλύτερη ψηφιακή βιβλιοθήκη κυκλοφοριών στο μικρότερο Xbox που έγινε ποτέ. Ακόμα πιο… εναλλακτική επιλογή, η κονσόλα της Nintendo Switch Lite που εστιάζει αποκλειστικά στη φορητή εμπειρία και είναι διαθέσιμη στα πιο εντυπωσιακά χρώματα.

Picture6.jpg

Σειρά έχει φυσικά, η beauty lover κολλητή που αναζητά το κάτι παραπάνω για το personal care της και φέτος θα της το προσφέρεις εσύ: Μαλλιά, Πρόσωπο, Σώμα και Υγιεινή είναι οι 4 κατηγορίες για να περιορίσεις την αναζήτηση και να εστιάσεις εκεί που πραγματικά θα γίνει η διαφορά: Μήπως σε ένα νέο σεσουάρ μαλλιών όπως το Shark HD110SLEU iQ Style Rose Gold που συνδυάζει την ταχεία ισχύ αέρα με την ευφυΐα επόμενης γενιάς; Μήπως μία νέα αποτριχωτική μηχανή όπως η Braun Silk-epil 9 SES9/980 που είναι και γρήγορη και απαλή;

Picture7.jpg

Και τώρα, ήρθε η στιγμή για τον breakfast lover brother σου, που δεν ξεκινάει την ημέρα του αν δεν γεμίσει τις μπαταρίες του στο πρωινό του; Μήπως αυτή η υπερστυλάτη βαφλιέρα Ariete Party Time 1973 θα αναβαθμίσει asap τα πρωινά του, καθώς θα φτιάχνει σπιτικές βάφλες μέσα σε λίγα λεπτά, χάρη στις αντικολλητικές πλάκες με το χαρακτηριστικό σχήμα της κλασσικής βάφλας που όλοι αγαπάμε; Εναλλακτικά, μπορείς να δεις την Tefal TT6408 Smart'n Light Φρυγανιέρα, η οποία διαθέτει μοντέρνα ψηφιακή οθόνη, 7 επίπεδα φρυγανίσματος και αποσπώμενο δίσκο για τα ψίχουλα, αλλά και την Westinghouse WKCMR62WH White Καφετιέρα φίλτρου, για αλεσμένο καφέ σε σκόνη, που είναι και ενεργειακά αποδοτική, χάρη στο σύστημα αυτόματης απενεργοποίησης μετά από 40 λεπτά συνεχόμενης αδράνειας.

Picture8.jpg

Last but not least, η pet lover μαμά σου, που αναμφίβολα θα εκτιμήσει μερικά πολύ χρήσιμα gadgets που θα κάνουν τη δική της ζωή αλλά και της γατούλας της, ακόμα πιο εύκολη! Μην αμφιβάλλεις λοιπόν, πως αυτό που χρειάζεται και θα την ενθουσιάσει είναι μία μοντέρνα ηλεκτρική σκούπα, η οποία διαθέτει την τεχνολογία Pet που περιλαμβάνει ειδικές βούρτσες για την αποτελεσματική απορρόφηση τριχών από τα κατοικίδια και άρα κάνει τη συμβίωση… παιχνιδάκι! Οι επιλογές σου είναι πολλές και μπορείς να δεις από σκουπάκι χειρός μέχρι την πιο σύγχρονη ηλεκτρική σκούπα ή όλες τις νέες σκούπες Stick για να επιλέξεις αυτή που πιστεύεις πως θα την ενθουσιάσει!

Picture9.jpg


Black & Decker BHFEV362DP Extreme Pet 4 Σε 1 Σκούπα Stick Επαναφορτιζόμενη

Smart και tech δώρα για όλους, από εσένα, με όλη σου την αγάπη, θα βρεις σε έναν και μόνο προορισμό: Το φετινό Ho-Ho-Home of Gifting στον Κωτσόβολο, στο οποίο σε έστειλε… συστημένο ο A.I. Βασίλης!