Christmas shopping: Τα τρία δώρα από τη HUAWEI που αξίζουν μία θέση στη gift list σου

Γεωργία Βλαχοπούλου
Christmas shopping: Τα τρία δώρα από τη HUAWEI που αξίζουν μία θέση στη gift list σου

Μικρά και μεγάλα κουτιά, σακούλες, κορδέλες και κάρτες με ευχές.

Αν μη τι άλλο, τα δώρα περιλαμβάνονται στους βασικότερους λόγους που αγαπάς τόσο πολύ τις γιορτές. Διότι η όλη διαδικασία που κάνεις μέχρι να τα επιλέξεις και να τα δώσεις στους παραλήπτες τους, είναι κάτι σαν μία μικρή ιεροτελεστία. Ξεκινάει με τη σκέψη του τι είναι αυτό που θα αρέσει στη φίλη, τη μητέρα ή την αδερφή σου, συνεχίζει με την συνειδητοποίηση ότι τα έχει όλα και κάπου εκεί έρχεται η ιδέα στο μυαλό σου: HUAWEI!

Κάθε χρόνο, άλλωστε, εκεί βρίσκεις το πιο ξεχωριστό και «έξυπνο» δώρο για να δείξεις στις αγαπημένες σου τη θέση που έχουν στην καρδιά σου, οπότε γιατί όχι και φέτος; Σου ετοιμάσαμε μία λίστα, λοιπόν, με smart προτάσεις δώρων που σίγουρα αξίζουν την προσοχή σου. Συνέχισε να διαβάζεις και μας ευχαριστείς αργότερα.

Το «έξυπνο» ρολόι που θα κάνει update στα look της αδερφής σου

Αν μέχρι τώρα δεν πίστευες ότι υπάρχει ένα smartwatch που μπορεί να ανταποκρίνεται σε κάθε στυλ, να ταιριάζει σε κάθε outfit, αλλά και να συνδυάζει την ενίσχυση της υγείας και της ευεξίας, τότε δεν έχεις γνωρίσει το HUAWEI WATCH GT4.

Αν, μάλιστα, επιλέξεις για την αδερφή σου το fashion forward HUAWEI WATCH GT4 41mm -White Leather Strap και Milanese Strap- από τα Jungle Deals της εταιρείας, με δώρο ένα μοναδικό κόσμημα από τη Doukissa Nomikou Collection, το σίγουρο είναι ότι θα κάνει level-up σε κάθε της εμφάνιση.

Εκτός από κομψό και fashion forward, βέβαια, το HUAWEI WATCH GT4 είναι ένα πολύ «έξυπνο» ρολόι, που θα δώσει τη δυνατότητα στην αδερφή σου να παρακολουθεί πολλά γύρω από την υγεία της. Από τους καρδιακούς παλμούς, τον κύκλο του ύπνου της έως και τις θερμίδες που καταναλώνει με τη λειτουργία Stay Fit. Και επειδή, όπως και να το κάνουμε, το athleisure style είναι τάση, τι λες να το κάνεις μέρος της καθημερινότητας της με το wearable της HUAWEI;

huawai.jpg

Το κομψό smart ρολόι για τη fashionista μητέρα σου

Το ήξερες ότι προσιτή πολυτέλεια και υψηλή τεχνολογία πάνε πλέον «πακέτο»; Αν όχι, να σου συστήσουμε το HUAWEI WATCH GT3, το ρολόι που αναδεικνύει την απλότητα σε κομψότητα με καινοτόμα χαρακτηριστικά και λειτουργίες και θα ταίριαζε ιδανικά στη μητέρα σου.

Έχει μπαταρία με μεγάλη διάρκεια ζωής, μπορεί να παρακολουθεί τη φυσική κατάσταση και τον καρδιακό ρυθμό της -όσο το έχει στον καρπό της- και μπορείς να το βρεις αυτήν την περίοδο σε προσφορά, είτε στην έκδοση του HUAWEI WATCH GT3 Active, είτε στην έκδοση του HUAWEI WATCH GT3 Elegant White. Χρειάζεσαι κάτι άλλο;

3hp.jpg

Το κομψό και ελαφρύ Matebook για την κολλητή που «τρέχει» όλη μέρα στα meetings

Μήπως η κολλητή σου τρέχει κάθε μέρα από το ένα meeting στο άλλο και δεν προλαβαίνετε να κάνετε το catch up σας; Σου έχουμε καλά νέα!

Φέτος τις γιορτές μπορείς να της χαρίσεις το HUAWEI Matebook D14 2023, που με τον νέο επεξεργαστή 12ης γενιάς, την ισχυρότερη κεραία Wi-Fi Metaline και μία σουίτα έξυπνων λειτουργιών για τις συνεδρίες της, θα τη βοηθήσει να ελευθερώσει χρόνο στην καθημερινότητά της. Πέρα από αυτό όμως, με το κομψό και ελαφρύ Matebook θα μπορείτε να έχετε την καλύτερη εμπειρίας θέασης των αγαπημένων σας ταινιών στα sleepovers σας, με απόλυτη προστασία των ματιών σας.

Με αυτά τα features, το HUAWEI Matebook D14 2023 θα αποτελέσει πιθανότατα τον πιο πιστό high-tech σύντροφό της.

hw9.jpg

Αξίζει να γνωρίζεις, πάντως, ότι αυτές τις γιορτές θα μπορείς να απολαύσεις και όλα τα Jingle Deals της HUAWEI που αφορούν στο ανδρικό HUAWEI WATCH GT4 με δώρο το HUAWEI Band 8, το HUAWEI WATCH ULTIMATE στην εκδοχή Voyage Blue & Expedition Black με δώρο τα HUAWEI FreeBuds 5, το WATCH FIT 2 στην έκδοση Silicone Strap, το WATCH Fit SE και το HUAWEI P60 Pro. Εκεί θα βρεις και το HUAWEI MateBook D14 2023 και σύντομα το HUAWEI MateBook D16, αλλά και προσφορές έως και 30% σε smartphone και wearable, όλα συμβατά με iOS και Android.

Wellness καθημερινότητα, stylish items, smart gadgets και απεριόριστες τεχνολογικές δυνατότητες είναι όλα όσα ψάχνουν οι αγαπημένες γυναίκες της ζωής σου, αλλά και εσύ αυτά τα Χριστούγεννα. Και ό,τι ψάχνεις, να είσαι σίγουρη πως θα το βρεις και φέτος στη HUAWEI.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.