Το απόλυτο ταξιδιωτικό σακίδιο για γυναίκες

Το απόλυτο ταξιδιωτικό σακίδιο για γυναίκες

Ένα σακίδιο, τρεις διαφορετικοί τρόποι για να το κουβαλήστε παντού, χωρίς κόπο και ταλαιπωρία.

backpack-travel-bag-skytrain-3

Είτε μας αρέσει είτε όχι, όλες οι γυναίκες έχουμε λιγότερη μυϊκή μάζα στο πάνω μέρος του σώματός μας και στα χέρια μας σε σχέση με τους άντρες. Γι' αυτό και το κουβάλημα των αποσκευών μας όταν ταξιδεύουμε δεν είναι και η πιο εύκολη διαδικασία.

Το Sky Train, της εταιρίας Red Oxx, ωστόσο, προσφέρει μια δημιουργική λύση σε αυτό το πρόβλημα. Πρόκειται για ένα υβριδικό ταξιδιωτικό σακίδιο το οποίο μπορεί να μεταφερθεί με τρεις διαφορετικούς τρόπους: σαν βαλίτσα, σαν ταχυδρομική τσάντα ή σαν κανονικό σακίδιο πλάτης, απλώς βγάζοντας τους ανασυρόμενους ιμάντες του. Έτσι η άνεση και η ευκολία στα ταξίδια σας, καλύπτονται μια και καλή.

Το Sky Train έχει δύο κυρίως εσωτερικούς χώρους και μία μεγάλη εξωτερική τσέπη που κλείνει με φερμουάρ και καλύπτει όλη την επιφάνεια. Στο εσωτερικό μέρος, η επένδυση καλύπτει στρώσεις ειδικού βιομηχανικού αφρού που κρατά σε τάξη τα ρούχα σας, τα οποία ασφαλίζονται με ιμάντες για καλύτερη τακτοποίηση μέσα στο σακίδιο, και μια εσωτερική τσέπη φροντίζει για την ασφάλιση μικρότερων προσωπικών αντικειμένων.



Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για αυτό το καταπληκτικό γυναικείο gadget στο www.redoxx.com