Ένα χάρτινο ρολόι για δημιουργικά μυαλά

Ένα χάρτινο ρολόι για δημιουργικά μυαλά

Αν θέλετε να πάρετε ένα ρολόι χειρός αλλά δεν μπορείτε να διαλέξετε, μόλις βρήκατε μια ξεχωριστή επιλογή που δύσκολα θα μπορέσετε να της αντισταθείτε.

paperWatch-main

Στις μέρες μας υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά είδη και μοντέλα ρολογιών που η διαδικασία επιλογής ενός από αυτά έχει καταντήσει κανονικός άθλος. Αδιάβροχα, άφθαρτα, με πολύτιμους λίθους, με εφαρμογές δικτύου, με wi-fi, με συναγερμό για επίθεση από ζόμπι κλπ. Καταλάβατε τι εννοούμε.

Το Paper Watch δεν έχει τίποτα από όλα αυτά. Για την ακρίβεια διαθέτει μόνο ένα ψηφιακό καντράν ρολογιού το οποίο είναι ενσωματωμένο σε ένα χάρτινο μπρασελέ λευκού χρώματος.

Τόσο απλό και όμως τόσο ιδιαίτερο. Γιατί το Paper Watch δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη του να πάρει ένα μαρκαδοράκι και να σχεδιάσει ότι θέλει πάνω στον λευκό καμβά του λουριού του, δημιουργώντας έτσι το δικό του, one-of-a-kind ρολόι, που δεν θα έχει κανείς άλλος στον κόσμο. Δεν είναι κακή ιδέα, σωστά;



Το λουράκι του Paper Watch είναι φτιαγμένο από άφθαρτο χαρτί που δεν σκίζεται ούτε βρέχεται και αντέχει στη συχνή χρήση και στο πέρασμα του χρόνου. Κοστίζει λιγότερo από 15 ευρώ και μπορείτε να μάθετε περισσότερα γι' αυτό από εδώ.