#SmartphoneDanceParty: Όσα έγιναν στο μοναδικό dance challenge του Ratpack!

#SmartphoneDanceParty: Όσα έγιναν στο μοναδικό dance challenge του Ratpack!

Πόσες φορές έχεις βρει τον εαυτό σου να scrollάρει στο TikTok, να βλέπει video και να σκέφτεται «Oκ, αυτό θα είχε πλάκα να το δοκιμάσω κι εγώ»; Μην ντρέπεσαι να παραδεχτείς ότι δεν είναι λίγες, δεν είναι κακό. Εμείς, για παράδειγμα, κάπως ζηλέψαμε το #dancechallenge και είπαμε να το δοκιμάσουμε.

Και γιατί όχι, δηλαδή; Δεν υπήρξε καλύτερη ευκαιρία για να δουν και οι φίλοι μας (και ο υπόλοιπος κόσμος) τις χορευτικές μας ικανότητες. Φήμες λένε μάλιστα, ότι αυτές θυμίζουν όχι τον John Travolta στο «Saturday Night Fever», αλλά κάποιον που προσπαθεί να κατεβάσει προϊόντα από τα ράφια του σουπερμάρκετ ενώ γλιστράει το πάτωμα. Ανυπόστατες φήμες, θα λέγαμε, αν δεν έκρυβαν… κάποια δόση αλήθειας.

Έτσι, μπήκαμε και εμείς στον χορό (#διπλής) του #dancechallenge, ή, πιο σωστά, του δικού μας #SmartphoneDanceParty, και ιδρώσαμε τη φανέλα μαζί με τους κολλητούς. Και πίστεψε μας, ήταν και η καλύτερη ευκαιρία για να δοκιμάσουμε το νέο Redmi Note 13 Pro+ 5G, που έφτασε πρόσφατα στα χέρια μας και να δούμε αν η κάμερά του είναι τόσο φοβερή όσο διαβάζαμε.

Τελικά, ισχύει ότι «Every shot iconic»

Δεν πιστεύαμε ότι υπάρχει κινητό που να μπορεί να πάει τα videο μας (και το #SmartphoneDanceParty) σε άλλο level, αλλά να που υπάρχει. Βλέπεις, χάρη στο νέο Redmi Note 13 Pro+ 5G, τα video -αλλά και οι φωτογραφίες μας- είναι καλύτερες και πιο «καθαρές» από ποτέ, ακόμα και το βράδυ. Και πώς να μην είναι όταν έχει βασική κάμερα 200MP OIS, υπερευρυγώνια κάμερα 8ΜΡ και macro κάμερα 2ΜΡ;

Διάβασε περισσότερα στο Ratpack