Αυτός είναι ο τρόπος για να δημιουργείς καθημερινά τον δικό σου… παράδεισο

Αυτός είναι ο τρόπος για να δημιουργείς καθημερινά τον δικό σου… παράδεισο

Τέσσερις λόγοι που το Animal Crossing New Horizons είναι ένα χαρούμενο escapade από τη ρουτίνα.

Ξυπνάς (όχι μόνη σου, with a little help from your friend το ξυπνητήρι), ντύνεσαι, πας δουλειά, αν έχεις όρεξη πας για ένα after work drink ή γυμναστήριο, επιστρέφεις σπίτι, προσπαθείς να χαλαρώσεις (ή, τουλάχιστον, πιέζεις τον εαυτό σου), μετράς ημέρες για το Σαββατοκύριακο, κοιμάσαι. Και πάλι από την αρχή.

Αυτή είναι η γνωστή σε όλες μας ρουτίνα, η οποία κάνει την κάθε μέρα να μοιάζει ίδια και απαράλλακτη. Διότι έρχεται χωρίς να την καταλάβεις και, αν συνηθίσεις, δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου να μπορέσεις να κάνεις την κάθε μέρα να μην θυμίζει την προηγούμενη. Και αν σου λέγαμε ότι τελικά είναι πιο εύκολο από όσο φαντάζεσαι;

Θυμάσαι, που όταν ήσουν πιο μικρή, έπαιρνες και εσύ το Nintendo για να παίξεις ένα παιχνίδι με τον αδερφό σου (ή κάποιον ξάδερφό σου); Ωραία χρόνια, δεν μπορείς να πεις, ανέμελα. Να που ήρθε η ώρα να ξαναπιάσεις το Nintendo -για την ακρίβεια, Nintendo Switch αυτήν τη φορά- και να ξεφύγεις από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, μέσα από το παιχνίδι Animal Crossing: New Horizons. Όχι μόνη, με τις φίλες σου. Εμείς το αγαπήσαμε (δηλαδή κολλήσαμε, ποια κοροϊδεύουμε;). Όσο για το γιατί, αρκεί να συνεχίζεις να διαβάζεις!

#1 Πηγαίνεις σε ένα νησί που υπόσχεται ελευθερία

Για εσένα, που νιώθεις ότι η μοντέρνα ζωή σε έχει κουράσει, ο Tom Nook έχει μια νέα πρόταση, η οποία θα φέρει τον προσωπικό σου παράδεισο, το Deserted Island GetawayPackage, στην οθόνη σου. Σε προ(σ)καλεί, που λες, να μπεις σε ένα αεροπλάνο και να πας στο δικό σου έρημο νησί ήμάλλον, όχι και τόσο έρημο, καθώς εκεί σε περιμένουν νέοι φίλοι αλλά και καινούριες περιπέτειες και ευκαιρίες! Με τοAnimal Crossing: New Horizons φτιάχνεις τον δικό σου…παράδεισο, όπως τον θέλεις, μακριά από την πόλη και μέσα στη φύση. Και κάπως έτσι, αναζωογονείσαι χωρίς να κάνεις beaute, τι όχι;

1714040731718-661630221-IMG_6332.jpeg

#2 Ανακαλύπτεις την πιο δημιουργική πλευρά σου

Μπορεί μέχρι τώρα να νόμιζες ότι δεν μπορείς να συναρμολογήσεις ούτε μια καρέκλα γραφείου, αλλά με το Animal Crossing: New Horizons μαθαίνεις -ή θυμάσαι- ότι αυτό δεν είναι και τόσο αλήθεια. Βλέπεις, το παιχνίδι σού δίνει τη δυνατότητα να συλλέξεις DIY συνταγές και μετά όλα εκείνα τα υλικά, τα οποία χρειάζεσαι, για να φτιάξεις, λίγο πολύ, τα πάντα -από έπιπλα εξωτερικού χώρου μέχρι εργαλεία καθημερινής χρήσης. Μπορείς, επίσης, να κάνεις το νησί πιο όμορφο με όποιον τρόπο μπορείς να φανταστείς ή να φτιάξεις γέφυρες, μονοπάτια, πλαγιές και ποτάμια για να το διαμορφώσεις όπως θέλεις. Έτσι, γίνεσαι πιο δημιουργικήενώ, παράλληλα, αναπτύσσεις τα DYI skills σου. 2 σε 1, που λέμε.

#3 Δεν βαριέσαι ποτέ

Το είπαμε και πριν, φάγαμε ένα μικρό -ή μεγάλο- κόλλημα με το Animal Crossing: New Horizons και ο λόγος είναι απλός. Δεν βαριέσαι ποτέ. Και πώς μπορείς να βαρεθείς όταν στο νησί, τον παράδεισο δηλαδή που έχεις φτιάξει, μπορείς να κάνεις πάρα πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες και να κάνεις την καθημερινότητά σου πιο διασκεδαστική; Θέλεις να ασχοληθείς με την κηπουρική ή το ψάρεμα; Μπορείς. Θέλειςνα γίνεις το νέο αστέρι της διακόσμησης; Μπορείς. Θέλειςαπλά να πιάσεις κουβεντούλα με άλλους χαρακτήρες του παιχνιδιού; Σωστά μάντεψες, μπορείς. Και όχι μόνο αυτά! Στο σύμπαν αυτού του fun παιχνιδιού, μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις (και δεν τολμάς ή δεν προλαβαίνεις να ξεκινήσεις υπό άλλες συνθήκες).

IMG_6333.jpeg

#4 Περνάς περισσότερο χρόνο με τις κολλητές

Το να είσαι gamer δεν σημαίνει ότι πρέπει να περνάς χρόνο μόνη σου, χωρίς να δεις τους αγαπημένους σου. Ίσα ίσα, το ακριβώς αντίθετο. Το Animal Crossing: New Horizons σού δίνει την ευκαιρία για συναρπαστικά gaming nights με τις καλύτερές σου φίλες, από αυτά που κρατάνε μέχρι το πρωί, κατάλαβες. Και αυτό, διότι μπορείς να καλέσεις έως και οκτώφίλες να κατοικήσουν και να παίξουν μαζί στο νησί, μέσα από online multiplayer ή τοπικό ασύρματο δίκτυο, ενώ έως και τέσσερις φίλες οι οποίες ζουν στο ίδιο νησί, μπορούν να απολαύσουν ταυτόχρονα το παιχνίδι σε ένα σύστημα. Αρκεί να έχετε όλες συνδρομή στο Nintendo Switch Online, το οποίο πωλείται ξεχωριστά, καθώς και λογαριασμό Nintendo. Πίστεψέ μας, η φιλία σας θα πάει σε άλλο level όταν θα μοιραστείτε όμορφες και ξεχωριστές στιγμές σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον.

IMG_6334.jpeg

Τι λες, μήπως είναι ώρα να φτιάξεις τον παράδεισο όπως τον φαντάζεσαι; Όχι με πινέλα και χρώματα, αλλά με το Nintendo Switch και το Animal Crossing: New Horizons, το οποίο έχει ήδη κυκλοφορήσει και περιμένει να το βάλεις στην καθημερινότητά σου.