Το τρέξιμο στο Facebook είναι πιο διασκεδαστικό

Το τρέξιμο στο Facebook είναι πιο διασκεδαστικό

Μία εφαρμογή στο Facebook που θα σας κάνει να κολλήσετε.

Μια μπαλαρίνα που τρέχει με κορμό «νταλικέρη» κουνώντας ρυθμικά τα χέρια της ως άλλη πάπια και το δικό σας πρόσωπο είναι μια εικόνα που δεν πρόκειται ποτέ να σταματήσει να φέρνει γέλιο, κάθε φορά που την αντικρίζετε. Αν αναρωτιέστε που μπορείτε να βρείτε και εσείς την εικόνα δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε το νέο facebook app της Wind.

Εμείς το δοκιμάσαμε ένα ολόκληρο πρωινό και μάλλον μπορούμε να πούμε πως η εφαρμογή αυτή θα γίνει viral, γιατί είναι ό,τι πιο χιουμοριστικό και διασκεδαστικό έχουμε βρει στο Facebook εδώ και καιρό.

Τι είναι, όμως, αυτό το application για το οποίο με ενθουσιασμό και θέρμη σας γράφουμε; Η Wind κατασκεύασε μία χιουμοριστική εφαρμογή για το Facebook που μπορείτε να ενώσετε διαφορετικά μέρη του σώματος (πόδια και κορμούς) την ώρα που τρέχουν και να φτιάξετε κολάζ με κομμάτια από πολλά, διαφορετικά κορμιά βάζοντας στο κεφάλι του ψηφιακού δρομέα δικές σας φωτογραφίες που έχετε ανεβάσει στο Facebook για να δείτε τον εαυτό σας να τρέχει σε διαφορετικά είδη τρεξίματος.

Αν έχετε λοιπόν μία τέλεια γκριμάτσα που θέλετε να την απολαύσετε σε κίνηση με τον πλέον χιουμοριστικό τρόπο δεν έχετε παρά παίξετε με την εφαρμογή της Wind. Σίγουρα είναι πιο ασφαλές και από το ξεκούραστο από το αρχίσετε να περιστρέφεστε στο ταρτάν ενός σταδίου. Η εφαρμογή αυτή είναι και ο καλύτερος τρόπος για να απαντήσετε με χιούμορ σε αυτούς που λένε ότι δεν μπορείτε να πάρετε τα πόδια σας, καθώς όχι απλά μπορείτε να τρέξετε, αλλά μέσα από το application το κάνετε και με στυλ. Bonus του app είναι να διαλέξετε ανάμεσα σε αρκετά διαφορετικά background (από βουνό έως θάλασσα) τα οποία συνοδεύονται από την αντίστοιχη μουσική.

Και μόλις ολοκληρώσετε με δημιουργικότητα και φαντασία το κολάζ σας από τους ανθρώπους που τρέχουν σαν πάπιες ή μπαλαρίνες δεν έχετε παρά να πατήσετε κοινοποίηση, γιατί η Wind κάθε φορά που κάποιος κοινοποιεί το video στους Facebook φίλους του δίνει 1 ευρώ στα ταμεία της Κιβωτού του Κόσμου και για τα παιδιά που βρίσκονται εκεί ακόμα και αυτό έχει μεγάλη σημασία.

Σκεφτείτε δηλαδή πως όλο το χρόνο που σπαταλάτε στο facebook και παίζετε με διάφορα applications, αν επιλέξετε για τη διασκέδαση σας το νέο application της Wind μπορείτε παράλληλα να προσφέρετε στην κοινωνία ενισχύοντας τη δράση του MKO «Κιβωτός του Κόσμου». Δοκιμάστε λοιπόν τους διαφορετικούς συνδυασμούς και αγαπήστε το on line application που μοιράζει χαρά στους χρήστες, αλλά και βοήθεια στα παιδιά που την έχουν πραγματικά ανάγκη.

http://www.wind.com.gr