Σύγχρονη αγάπη σε ρετρό περιτύλιγμα

Σύγχρονη αγάπη σε ρετρό περιτύλιγμα

Συνδυάστε την τεχνολογία με τα old-school «κολλήματα» του παρελθόντος και κάντε ένα μοναδικό δώρο που, αν μη τι άλλο, θα συγκινήσει.

Θυμάστε τις μέρες που δεν είχαμε κινητά τηλέφωνα; Τις μέρες που έπρεπε να περιμένουμε την dial-up σύνδεση για να μπούμε στο internet, ακούγοντας εκείνον τον ανατριχιαστικό θόρυβο; Τις μέρες που γράφαμε τραγούδια από το ραδιόφωνο σε κασέτες; Ή, φυσικά, τις μέρες που φτιάχναμε συλλογές από αγαπημένα τραγούδια, τις γράφαμε σε κασέτες και τις κάναμε δώρο σε αγαπημένα μας άτομα;

Για την ακρίβεια αυτή η εποχή δεν είναι και τόσο μακριά μας, η τεχνολογία όμως έχει εξελιχθεί τόσο γρήγορα και με τόσο τρομακτικούς ρυθμούς τα τελευταία χρόνια που αυτές οι αναμνήσεις μας φαίνονται σαν να ανήκουν στην παλαιολιθική περίοδο.

Το Mix Tape USB Stick μας δίνει πίσω αυτές τις αναμνήσεις, συνδυάζοντάς τις όμως με τη σύγχρονη εποχή ούτως ώστε να καλύπτουν όλες τις ανάγκες μας. Και τις πρακτικές και τις συναισθηματικές.

Πρόκειται για ένα USB memory stick με χωρητικότητα 128ΜΒ, μέσα στο οποίο μπορείτε να αποθηκεύσετε όποια κομμάτια θέλετε, και έπειτα να το τοποθετήσετε μέσα στην ειδική θήκη του η οποία έχει την μορφή μιας κλασικής, αγαπημένης κασέτας. Γράψτε τη playlist των τραγουδιών στο booklet της κασέτας, συνοδευόμενη από το προσωπικό σας μήνυμα στον αποδέκτη, και δώστε την σε αυτόν που αγαπάτε. Μπορείτε να αποθηκεύσετε 2 ώρες υψηλής ποιότητας ψηφιακής μουσικής, ακριβώς δηλαδή όσο χωρούσε και η κανονική κασέτα τότε. Μπορείτε να σκεφτείτε πιο γλυκό και ρομαντικό δώρο;

Αγοράστε το από εδώ.