Στεγνώστε τα ποτήρια με τον πιο στιλάτο τρόπο

Στεγνώστε τα ποτήρια με τον πιο στιλάτο τρόπο

Ποιο στεγνωτήρι; Κρεμάστε τα πλυμένα ποτήρια στο πιο στιλάτο gadget κουζίνας και πηγαίνετε τα οικοκυρικά στον 21ο αιώνα.

Το Stemware Rack από την εταιρία Cuisipro είναι ένα κομψό στεγνωτήρι για ποτήρια που σας δίνει τη δυνατότητα όχι μόνο να στεγνώσετε τα ποτήρια του κρασιού ή της σαμπάνιας αλλά ταυτόχρονα να τα εκθέσετε με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Οι βραχίονες απλώνονται σαν κλαδιά και ασφαλίζουν τα ποτήρια ώστε να μην πέσουν αλλά και τα προστατεύουν από γρατζουνιές χάρη στα πλαστικά τους «δάχτυλα» που είναι τοποθετημένα στις άκρες τους. Η εύχρηστη πλαστική κορυφή του χρησιμεύει στην ασφαλή μετακίνησή του σε όποιο σημείο της κουζίνας θέλετε, είτε είναι γεμάτο ποτήρια είτε όχι, ενώ με χωρητικότητα 8 ποτηριών θα είστε σίγουροι πως θα έχετε έτοιμα αρκετά ποτήρια για το επόμενο τραπέζι σας.

Ο τρόπος που διακοσμείτε το σπίτι σας, από το μπάνιο και το σαλόνι μέχρι την κουζίνα, λέει πολλά για την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα σας. Εκθέτοντας τα ποτήρια σας το Stemware Rack προσθέτετε όχι μόνο στυλ αλλά και αξεπέραστη κλάση στον χώρο της κουζίνας και δίνετε την εντύπωση το ατόμου που είναι πάντα έτοιμο για μερικές στιγμές καλής παρέας και διασκέδασης με φίλους και καλό κρασί.

Μπορείτε να το προμηθευτείτε από εδώ.