Οδηγείστε με στυλ

Οδηγείστε με στυλ

Ένα Mini για «πιπεράτα» κορίτσια στην πιο στυλάτη χρωματική αντίθεση.

Το νέο Mini One Black and White είναι η τελευταία κυκλοφορία που αγαπημένου μοντέλου αυτοκινήτων που οδηγούν φανατικά οι γυναίκες από το 1960.

To Pepper White αμάξωμα συνδυάζεταιι με μαύρη οροφή και ο αγαπημένος black & white συνδυασμός των γυναικών που προτιμούν στο στυλ τους χρωματίζει και το αγαπημένο τους όχημα, το οποίο μαζί με το πακέτο Pepper που συνοδεύει την έκδοση αυτή του Mini One Black & White είναι ο ιδανικός συνδυασμός μοναδικότητας και πρακτικότητας σε γνήσιο στυλ Mini.

Ενδεικτικά να σας πούμε ότι το πακέτο Pepper περιέχει δερμάτινο τιμόνι, μοναδικές ζάντες ελαφρού κράματος Twin Spoke σε μαύρο χρώμα, βελούδινα πατάκια, ρύθμιση ύψους καθίσματος συνοδηγού, πακέτο αποθηκευτικών χώρων, προβολείς ομίχλης, αυτόματο κλιματισμό, υπολογιστή ταξιδιού, πακέτο φωτισμού και ραδιόφωνο MINI Boost CD, με δυνατότητα αναπαραγωγής MP3, εξοπλισμός που μπορούν να κάνουν την οδηγική εμπειρία κάθε γυναίκας απόλαυση.

Η ασφάλεια και το διαχρονικό στυλ είναι πάντα σταθερή αξία για τα Mini που είναι ήδη ένας μύθος στο δρόμο και καμία γυναίκα δε μπορεί να αντισταθεί. Κάτι σαν το αγαπημένο σας κραγιόν ή ζευγάρι παπούτσια σε αμάξι, αυτό είναι το νέο Mini One Black & White.