Το gadget της hi-tech μαγείρισσας

Το gadget της hi-tech μαγείρισσας

Συνδυάζεται η μαγειρική με την τεχνολογία και το design; Με το κατάλληλο αξεσουάρ, φυσικά και συνδυάζεται.

Πρόσφατα, σε μια συζήτηση σχετικά με το iPad, κάποιος μου είπε «μα ποιος δεν έχει iPad στις μέρες μας;». Εγώ προσωπικά δεν έχω και ούτε πρόκειται να αποκτήσω στο άμεσο μέλλον, ένα πρόχειρο γκάλοπ όμως μεταξύ φίλων και γνωστών μου επιβεβαίωσε αυτή την ατάκα. Δε ξέρω με ποιον ακριβώς τρόπο έχουν καταφέρει σχεδόν όλοι γύρω μου να έχουν στην κατοχή τους ένα iPad, δεδομένων των οικονομικών συνθηκών της χώρας, είναι όμως γεγονός. Ένα στα δύο σπίτια έχει ένα iPad να κάθεται περήφανο στο coffee table του σαλονιού.

Γιατί λοιπόν, από τη στιγμή που υπάρχει, να μην το χρησιμοποιήσουμε με κάθε δυνατό τρόπο ώστε να κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη (αλλά να κάνουμε και απόσβεση); Το Kitchen iPad Mount από τη φίρμα Belkin είναι ένα gadget που εξυπηρετεί αυτόν ακριβώς τον στόχο και εκτός από το να δίνει μια νέα, πρακτική χρήση στο iPad, μαθαίνει στη μέση νοικοκυρά τις δυνατότητες του διαδικτύου και το πόσο πιο εύκολη μπορεί να γίνει η ζωή της με λίγη τεχνολογία.

Πρόκειται για μια ειδική βάση στην οποία τοποθετείται και ασφαλίζεται το iPad και την οποία μπορείτε έπειτα να τοποθετήσετε με τη σειρά της πάνω σε οποιαδήποτε επιφάνεια της κουζίνας, οριζόντια, κάθετη ή διαγώνια. Έτσι θα μπορείτε να παρακολουθείτε video μαγειρικής και να εκτελείτε τα βήματα που σας δείχνουν την ίδια στιγμή, χωρίς να στραβολαιμιάζετε και να κάνετε ακροβατικά.

Σε μια εποχή όπου προσπαθούμε να κάνουμε κάθε μας κίνηση πιο απλή και εύκολη, ένα gadget σαν το Kitchen iPad Mount όχι μόνο πληροί κάθε προϋπόθεση αλλά θα καταφέρει να εξοικειώσει κάθε μαγείρισσα και νοικοκυρά με τις νέες τεχνολογίες και τον σύγχρονο τρόπο ζωής.

Μπορείτε να το παραγγείλετε από εδώ.