Ένα τηλεχειριστήριο για το Android σας

Ένα τηλεχειριστήριο για το Android σας

Αν είστε κάτοχοι ενός Android Smartphone, πλέον δεν θα χρειάζεται ούτε να το βγάζετε από την τσέπη σας.

Αν βαριέστε τα βάλε-βγάλε-ψάξε-βρες με το κινητό σας μέσα σε τσέπες και τσάντες –και έχετε στην κατοχή σας ένα κινητό με λειτουργικό Android- αυτό το gadget θα κάνει τη ζωή σας πολύ πιο εύκολη.

Ονομάζεται LiveView, ανήκει στην Sony Ericsson και πρόκειται για ένα μικροσκοπικό, ασύρματο τηλεχειριστήριο για το Android smartphone σας, το οποίο μπορεί πολύ εύκολα και να φορεθεί. Έτσι πλέον θα μπορείτε να ελέγχετε τις λειτουργίες του κινητού σας, χωρίς καν να το βγάζετε από την τσέπη σας. Πως γίνεται αυτό, ρωτάτε;

Το LiveView είναι συμβατό με τα περισσότερα κινητά με λειτουργικό Android και επικοινωνεί με το κινητό μέσω Bluetooth, ενώ έχει μια μικρή οθόνη 1.3΄΄ OLED, 2 hardkeys και 4 softkeys , ένα clip, ένα βραχιολάκι και έναν φορτιστή micro USB. Μπορείτε να το ρυθμίσετε βάσει του γούστου και των αναγκών σας με όποιο application επιθυμείτε από το Android Market και να βλέπετε ποιος σας καλεί, τα μηνύματά σας, την ώρα, την ημερομηνία και τις υπενθυμίσεις σας, μόνο με μια ματιά, ενώ χρησιμεύει και ως mp3 player.

Η συσκευή αυτή είναι έξυπνη, μικρή και μπορείτε να την βάλετε στο μπρελόκ σας, την τσάντα ή το τετράδιό σας με το ειδικό clip που διαθέτει, ή ακόμα και να την φορέσετε σαν ρολόι με το βραχιόλι που τη συνοδεύει.

Kάντε την παραγγελία σας από εδώ.