Έξυπνος καθαρισμός για έξυπνα gadget

Έξυπνος καθαρισμός για έξυπνα gadget

Δαχτυλιές, σκόνη, θολούρα. Τρεις λέξεις που δεν θα ξαναμπούν στη καθημερινότητά σας αφού διαβάσετε το παρακάτω κείμενο.

Ένα από τα πιο εκνευριστικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε με τα smartphones που πλέον έχουν κυριεύσει, καλώς ή κακώς, τη ζωή μας, είναι το πόσο εύκολα και γρήγορα μπορεί να βρωμίσει η οθόνη τους. Μέχρι το τέλος της ημέρας το λαμπερό μας smartphone έχει γεμίσει με δαχτυλιές, σκόνη και θαμπάδα από τα αγγίγματα και τις ομιλίες και η οθόνη του είναι ένα μαύρο χάλι. Και, αντικειμενικά να το δεις, σε κανέναν δεν αρέσει να γίνεται χάλι το αγαπημένο του gadget.

Τα SmartWipes είναι η λύση σε αυτό το «first world problem» και σας υπόσχονται να κρατούν το έξυπνο κινητό σας πεντακάθαρο και αστραφτερό με τον πιο απλό αλλά εξίσου έξυπνο τρόπο. Βάζετε τα δάχτυλά σας μέσα στο ειδικό μαντηλάκι και το περνάτε πάνω από την οθόνη του smartphone, της ταμπλέτας ή και, γιατί όχι, της οθόνης τους desktop ή του laptop σας.

Το SmartWipe θα αφήσει όσο ειδικό καθαριστικό υγρό χρειάζεται για να απολυμάνει και να καθαρίσει την οθόνη. Έπειτα, γυρίστε το από την άλλη πλευρά και περάστε ξανά την οθόνη για να την στεγνώσετε. Τόσο απλά.

Τα SmartWipe πωλούνται σε συσκευασίες των 6, το καθένα ξεχωριστά συσκευασμένο ώστε να κρατά την υγρασία του, και μπορείτε να τα προμηθευτείτε από εδώ.