Το γραμμόφωνο του 2012

Το γραμμόφωνο του 2012

Η Apple παίρνει το κλασικό γραμμόφωνο και το επαναπροσδιορίζει για τις ανάγκες του ανθρώπου του 21ου αιώνα.

Ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Matt Richmond ξέρει να αναγνωρίζει την εγγενή αξία της οπτικής και ουσιαστικής αυθεντικότητας και αποφάσισε να μεταφέρει αυτή την ευαισθησία και τον ρομαντισμό σε έναν ακουστικό ενισχυτή που δεν μπορεί να ξεπεραστεί σε όρους απλότητας και κομψότητας.

Το iVictrola βγάζει νοκ-άουτ οποιοδήποτε άλλο ηλεκτρονικό βοηθητικό με τον απλό συνδυασμό ενός σκαλιστού κομματιού από ξύλο καρυδιάς, που χρησιμεύει ως βάση για iPhone, με τις ικανότητες ενός γραμμόφωνου Magnavox που έχει έρθει από άλλον αιώνα. Το αποτέλεσμα είναι μια πραγματικά μοναδική βάση για iPhone και iPod η οποία λειτουργεί ταυτόχρονα ως ηχείο, βγάζοντας έναν υψηλής ποιότητας ήχο που γεμίζει το δωμάτιο και φέρνει μαζί του ίχνη από το παρελθόν.

Σε μια εποχή όπου η τελευταία μόδα είναι τα vintage αξεσουάρ για gadgets τελευταίας τεχνολογίας, το iVictrola αποτελεί το απόλυτο αντικείμενο-φετίχ, τόσο για πρακτικούς λόγους όσο και για διακοσμητικούς.

Θα είναι σύντομα διαθέσιμο στην αγορά και θα κοστίζει γύρω στα 400 δολάρια. Διόλου ευκαταφρόνητη τιμή για gadget, αν όμως σας περισσεύουν και έχετε ψύχωση με αυτού του είδους τις συσκευές, είναι σίγουρα ένα υπέροχο δώρο για να κάνετε στον εαυτό σας.