«Refresh» και δεν θα μείνετε ποτέ ξανά από μπαταρία

«Refresh» και δεν θα μείνετε ποτέ ξανά από μπαταρία

Ένα νέο gadget έρχεται για να σας λύσει το πρόβλημα της πεσμένης μπαταρίας στις συσκευές σας μια για πάντα.

Πόσες φορές δεν έχετε βρεθεί σε ένα μέρος που δεν υπάρχουν πρίζες για να φορτίσετε το smartphone σας ή έχετε ξεχάσει τον φορτιστή στο σπίτι και η μπαταρία του κινητού ή του mp3 σας είναι έτοιμη να εξαντληθεί;

Η τεχνολογία μπορεί να έχει φέρει ριζικές και ως επί το πλείστον θετικές αλλαγές στη ζωή μας, ταυτόχρονα όμως μας έχει κάνει να εξαρτόμαστε από πρίζες, καλώδια, συμβατές υποδοχές και εικονίδια μπαταριών που από πράσινα γίνονται πορτοκαλί και έπειτα κόκκινα, παίζοντας την ίδια στιγμή με τα νεύρα και την αγωνία μας.

Γι' αυτό και η εταιρία BlueLounge αποφάσισε να βάλει ένα τέλος σε αυτή τη ταλαιπωρία και δημιούργησε το Refresh, ένα gadget που σίγουρα θα λατρευτεί από πάρα πολύ κόσμο.

Πρόκειται για μια φορητή βάση στην οποία μπορείτε να φορτίσετε ταυτόχρονα τρία ή και περισσότερα κινητά τηλέφωνα, συσκευές mp3, φωτογραφικές μηχανές κ.α. Είναι μια μικρή και χρηστική και δείχνει όμορφη όπου κι αν τη τοποθετήσετε, ενώ κάνει τη δουλειά της γρήγορα, αποτελεσματικά και με στιλ. Μέσα στο κουτί της θα βρείτε έξι ενσωματωμένα καλώδια με ειδικές υποδοχές: 2 για iPod/iPhone, 1 micro USB, 1 mini USB, 2 κανονικά USB για όλες τις συσκευές. Μερικές μόνο από τις εταιρείες με τις οποίες το Refresh είναι συμβατό, είναι: Apple, Nokia, Sony Ericsson, Samsung, Blackberry, Motorola, Sony PSP, Nintendo και η λίστα συνεχίζεται.

Κάντε λοιπόν τη ζωή σας πιο εύκολη και κάντε τη παραγγελία για το δικό σας Refresh από εδώ.