Αυτό το κινητό δεν φορτίζει, ανθίζει

Αυτό το κινητό δεν φορτίζει, ανθίζει

Μια βάση για φόρτιση κινητών θα φέρει τη φύση στο σπίτι σας, συνδυάζοντας την τεχνολογία με το καλαίσθητο design.

Το ότι πλέον τα σπίτια μας είναι γεμάτα με καλώδια, από τα οποία τα περισσότερα είναι φορτιστές για τα κινητά και τα διάφορα gadget μας, είναι ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός με το οποίο έχουμε μάθει να ζούμε καθημερινά. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να συμβιβαστούμε και με την ακαταστασία που αυτά επιφέρουν.

Το Grass Charging Station είναι ένας νέος, φρέσκος τρόπος για να κρύβουμε όλες τις φορητές συσκευές και τα καλώδιά τους μακριά από την κοινή θεά ενώ ταυτόχρονα τις φορτίζουμε. Και όλα αυτά χάρη σε ένα στρώμα γρασιδιού.

Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να συνδέσουμε τη βάση του Charging Station -η οποία μοιάζει με μια μικρή, μίνιμαλ, λευκή γλάστρα- με μια μπαλαντέζα, να συνδέσουμε όλα τα βύσματα των φορτιστών και να βάλουμε τις συσκευές μας να φορτίζουν ανάμεσα στο καταπράσινο γρασίδι. Λειτουργεί με όλες τις φορητές συσκευές και είναι ιδανικό για κινητά τηλέφωνα, mp3's, κάμερες, φωτογραφικές μηχανές κ.α. Συν τις άλλοις, θα δίνει ένα ξεχωριστό στιλ στο σπίτι σας με μια φρέσκια πινελιά σύγχρονου design.

Μπορείτε να το παραγγείλετε από εδώ.