Τα ακουστικά που κάνουν τα πάντα

Τα ακουστικά που κάνουν τα πάντα

Ένα νέο ζευγάρι ακουστικών έρχεται για να σας λύσει τα χέρια σε όλες τις σύγχρονες εφαρμογές.

Στις μέρες μας η αγορά είναι γεμάτη με ακουστικά κάθε λογής, λίγα όμως από αυτά μας παρέχουν όλα όσα χρειαζόμαστε για μια πλήρη εμπειρία ακρόασης και χειρισμού των συσκευών μας.

Γι' αυτό και ο ερχομός των iSkin earTones είναι τόσο σπουδαίο γεγονός, τουλάχιστον για όσους αγαπούν την τεχνολογία και την έχουν κάνει αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής τους.

Πρόκειται, με λίγα λόγια, για το τέλειο σετ ακουστικών. Διαθέτουν μια δυναμική κλίμακα stereo ήχου υψηλής ευκρίνειας, αλλά το ατού τους δεν είναι μόνο αυτό. Περιλαμβάνουν, επίσης, ένα ενσωματωμένο τηλεχειριστήριο και ένα μικρόφωνο, τα οποία επιτρέπουν στον χρήστη να χειρίζεται την συσκευή αναπαραγωγής με την οποία έχει συνδέσει τα ακουστικά, να «πηδά» κομμάτια, να ελέγχει τα βίντεο στο youtube, να χειρίζεται το Skype και το iChat και, φυσικά, να απαντά στις εισερχόμενες κλήσεις και να τις τερματίζει. Κοινώς, τα πάντα μπορούν να ρυθμιστούν με το πάτημα ενός κουμπιού.

Ένα ακόμα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των earTones είναι το μοναδικό, ευλύγιστο κάλυμμα των ακουστικών, το οποίο είναι εξαιρετικά άνετο και με αντιμικροβιακή δράση, ώστε να κρατά την όμορφη εμφάνιση του σετ αψεγάδιαστη.

Είναι συμβατά με συσκευές iOS όπως iPhone, iPod, iPad, MacBook και iMac και διατίθενται σε έξι λαμπερούς χρωματικούς συνδυασμούς: μαύρο/μαύρο, μαύρο/κόκκινο, ροζ/μαύρο, μαύρο/άσπρο, μωβ/άσπρο και μπλε/άσπρο.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το βίντεο παρουσίασής τους και για να τα κάνετε δικά σας αρκεί ένα κλικ στο iSkin.com.