Πως να ξυπνάτε με στυλ

Πως να ξυπνάτε με στυλ

Αν ταξιδεύετε συχνά και αντιπαθείτε το ξυπνητήρι του κινητού σας, έχουμε μια λύση που μάλλον θα σας ενθουσιάσει.

Αν η δουλειά σας απαιτεί να ταξιδεύετε συχνά σε διάφορα μέρη του κόσμου, αυτό σημαίνει πως πρέπει να συνηθίζετε κάθε φορά στις διαφορετικές ώρες και, φυσικά, να έχετε ένα έμπιστο ξυπνητήρι που θα σας σηκώνει από το κρεβάτι όποτε χρειάζεται. Επειδή όμως τα ξυπνητήρια των κινητών τηλεφώνων δεν είναι να τους έχεις εμπιστοσύνη και, όπως και να το κάνουμε, όταν είσαι ένας ταξιδιώτης του κόσμου θες και ένα κάποιο στυλ στη βαλίτσα σου, υπάρχει ένα ξυπνητήρι που είναι ότι ακριβώς χρειάζεστε.

Το The Harrison είναι το τέλειο gadget που θα σας κρατά συνεπής και θα προσθέτει χαρακτήρα και προσωπικότητα σε όποιο δωμάτιο ξενοδοχείου κι αν είστε. Είναι ένα υπέροχο ρολόι που θα θέλετε να παίρνετε μαζί σας σε κάθε ταξίδι, επαγγελματικό ή προσωπικό, και το οποίο υπόσχεται να σας ξυπνά στην ώρα σας και να μένετε πιστοί στο πρόγραμμα.

Είναι φτιαγμένο από πολύχρωμο faux δέρμα με μεντεσέ από ασήμι και λευκές ραφές που δημιουργούν μια όμορφη αντίθεση. Το ρολόι χωρά «γάντι» μέσα στη θήκη και προστατεύεται από το σουέντ ύφασμα με το οποίο είναι επενδυμένη. Περιλαμβάνει λειτουργία ξυπνητηριού, δείκτες που φωσφορίζουν στο σκοτάδι και μπαταρίες. Υπάρχει σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και μπορείτε να το προμηθευτείτε από εδώ.