Ένα gadget που μοσχοβολάει

Ένα gadget που μοσχοβολάει

Γεμίστε το σπίτι σας με μυρωδιές και βρείτε την ηρεμία που ψάχνετε στο τέλος της μέρας, με μια μόνο κίνηση.

Μπορεί να είμαστε έξυπνοι, εκλεπτυσμένοι, εκσυγχρονισμένοι και να ζούμε σε μια υπερσύγχρονη εποχή με τεχνολογικά επιτεύγματα που ούτε θα μπορούσαμε να φανταστούμε κάποτε, υπάρχει όμως κάτι που δεν άλλαξε και δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ και το οποίο μας καθορίζει σαν άτομα και μας κινεί τις αισθήσεις καλύτερα από οτιδήποτε άλλο. Η όσφρηση. Χάρη σε αυτήν ανασύρουμε αναμνήσεις, συναισθήματα, σκέψεις, επιθυμίες και καταφέρνουμε να χαλαρώσουμε.

Αν λοιπόν τα καλοσκεφτείς όλα αυτά, μπορείς να καταλάβεις και την αξία των Cino & Relaja Aromatherapy Burners, μιας νέας σειράς gadget για το σπίτι που δίνουν περισσότερη σημασία στο αρχέγονο αίσθημα της όσφρησης παρά στην τεχνολογία και επενδύουν στα οφέλη της αρωματοθεραπείας.

Πρόκειται για έναν συνδυασμό μετάλλου και γυαλιού που δημιουργεί ένα αντικείμενο μοναδικού στυλ και κομψότητας, το οποίο θα πλημμυρίσει το σπίτι σας αιθέριες μυρωδιές και θα σας κάνει να χαλαρώσετε και να βρείτε τη γαλήνη μέσα στη φρενήρη καθημερινότητά σας. Επίσης θα δώσει μια ξεχωριστή νότα στο design του χώρου σας.

Κυκλοφορεί σε δύο σχήματα και μπορείτε να το προμηθευτείτε από εδώ.