Το βινύλιο που άφησα πίσω

Το βινύλιο που άφησα πίσω

Ένα μοναδικό πικάπ που θα ξαναζωντανέψει τους δίσκους σας και θα τους φέρει στον 21ο αιώνα, διατηρώντας τον ρομαντισμό και τις αναμνήσεις.

Ονομάζεται Spinnerette και στόχος του είναι να φέρει πίσω όλη τη νοσταλγία των αθώων εποχών που πέρασαν, αλλά με μια σύγχρονη προσθήκη.

Η εταιρεία Crosley δημιούργησε αυτό το υπέροχο πικάπ το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε τα αγαπημένα σας βινύλια με τον καλύτερο τρόπο και να μην τα κρατάτε καταχωνιασμένα σε αποθήκες και πατάρια. Βάζοντας τον δίσκο στο πικάπ και συνδέοντάς το με το PC ή το Mac σας μέσω του ειδικού USB καλωδίου, το Spinnerette μετατρέπει απευθείας τον γλυκό και ασύγκριτο ήχο του βινυλίου σε αρχείο mp3, για να μπορείτε να τον ακούτε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, όπου κι αν βρίσκεστε.

Για να ταιριάζει με το concept του, το Spinnerette σχεδιάστηκε ακριβώς όπως ένα κλασικό πικάπ των 60s, με όλες τις απλές, λιτές αλλά και τόσο εμπνευσμένες γραμμές που χαρακτήριζαν τα πικάπ τότε. Διατίθεται σε διάφορα χρώματα μεταξύ των οποίων ένα φωτεινό κόκκινο κι ένα απαλό μπλε, και παίζει τρία ήδη βινυλίων, των 33 1/3, των 45 και των 78 στροφών.

Αν λοιπόν θέλετε να ξαναβάλετε τον ρομαντισμό στη ζωή σας και να ακούστε την αγαπημένη σας μουσική όπως παλιά, κάντε ένα κλικ εδώ και αποκτήστε το δικό σας Spinnerette.