Το gadget που θα σας κάνει Top Chef

Το gadget που θα σας κάνει Top Chef

Μάθετε να κόβετε τα λαχανικά σαν σωστοί επαγγελματίες της κουζίνας.

Το να βλέπεις έναν έμπειρο σεφ να ψιλοκόβει λαχανικά είναι κάτι που δεν ξεχνιέται εύκολα, καθώς η ταχύτητα και η ακρίβειά του είναι εντυπωσιακές. Όλοι όσοι ασχολούμαστε με την μαγειρική θα θέλαμε να είχαμε αυτή την ικανότητα, υπάρχει όμως μια βασική λεπτομέρεια που μας κρατά πίσω. Αγαπάμε τα δάχτυλά μας περισσότερο από ένα τέλεια λεπτοκομμένο καρότο.

Το Colori Ulu της εταιρείας Juhn Rikon, ωστόσο, μπορεί να γίνει το εργαλείο που θα διώξει τους φόβους μας και θα μας κάνει μάγους της κουζίνας. Πρόκειται για μια μοντέρνα εκδοχή του παραδοσιακού μαχαιριού των Εσκιμώων, η οποία διαθέτει εργονομική χειρολαβή που διευκολύνει αφάνταστα στο κόψιμο και την πολτοποίηση τροφίμων και αυξάνει την επιδεξιότητα και τον καλό χειρισμό, ενώ η στρογγυλεμένη του λεπίδα επιτρέπει στον χρήστη να το κυλά με ευκολία πάνω από λαχανικά, βότανα και σκόρδα. Συν τοις άλλοις, κάνει την διαδικασία της μαγειρικής πολύ πιο διασκεδαστική και ανέμελη και ο σύγχρονος σχεδιασμός του δίνει ζωντάνια και χρώμα στην κουζίνα.

Αν λοιπόν θέλετε να γίνετε σούπερ-σεφ και τα χέρια σας να παίρνουν φωτιά κάθε φορά που ψιλοκόβετε το σέλινο (και ότι άλλο θέλετε), παραγγείλτε το δικό σας Colori Ulu από εδώ.