Το καλάθι του έξυπνου ποδηλάτη

Το καλάθι του έξυπνου ποδηλάτη

Αν το ποδήλατο σας έχει γίνει τρόπος ζωής, μάλλον χρειάζεστε αυτό το καλάθι.

Όλο και περισσότερα ποδήλατα κάνουν την εμφάνισή τους στους δρόμους της πόλης τα τελευταία χρόνια και αυτό δείχνει πως οι Αθηναίοι έχουν αρχίσει να συνειδητοποιούν τη σημασία της οικολογίας, του υγιεινού τρόπου ζωής και της άσκησης, αλλά και το πόσο ποιοτικότερη και χωρίς άγχος μπορεί να γίνει η καθημερινότητά τους αν επιλέξουν τους δύο τροχούς με τα πετάλια.

Παρ' όλα αυτά, το ποδήλατο εξακολουθεί να έχει ένα σημαντικό μειονέκτημα. Δεν έχει αποθηκευτικούς χώρους. Εντάξει, δεν θα πάμε και ταξίδι, αλλά για τις μετακινήσεις μας μέσα στην πόλη χρειαζόμαστε τουλάχιστον μία τσάντα για τα βασικά πράγματα που κουβαλάμε πάντα μαζί μας, και η τσάντα αυτή δεν είναι σίγουρο πως θα μας βολεύει πάντα πάνω στο ποδήλατο. Προσθέστε τώρα τα ψώνια του σούπερ μάρκετ, το laptop και κάποια άλλη σακούλα που θα πρέπει να μεταφέρουμε και καταλαβαίνετε το πρόβλημα.

Το HB Cabriolet Basket από την εταιρεία Topeak, όμως, ήρθε για να σώσει την κατάσταση και να κάνει τις ποδηλατάδες μας στο κέντρο πιο ξεκούραστες και άνετες. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά στυλάτο καλάθι ποδηλάτου, φτιαγμένο από ισχυρό νάιλον ύφασμα, συνδεδεμένο με ένα σταθερό σκελετό αλουμινίου. Ένα συρόμενο διάτρητο κάλυμμα βοηθά στην προστασία του φορτίου, είτε αυτό είναι φαγητό, μπουκάλια, βιβλία ή οτιδήποτε άλλο χρειάζεται προστασία. Το καλάθι έρχεται μαζί με μια «QuickClick» χειρολαβή η οποία μπορεί να αποσυνδεθεί εύκολα από το ποδήλατο και να το μεταφέρετε όπου θέλετε χωρίς περαιτέρω κόπο.

Χωρά 27 λίτρα φορτίου και μπορεί να αντέξει μέχρι και 5 κιλά. Αν αυτό δεν είναι η απόλυτη –και πιο κομψή- λύση για τις μεταφορές με ποδήλατο μέσα στην πόλη, τότε δεν ξέρουμε ποια είναι. Μπορείτε να το προμηθευτείτε από εδώ.