Το gadget του ευγενούς καλεσμένου

Το gadget του ευγενούς καλεσμένου

Τα πάρτυ με φαγητό μπορούν να αποδειχθούν μια δύσκολη υπόθεση, η οποία όμως γίνεται παιχνιδάκι με το συγκεκριμένο αξεσουάρ.

Σίγουρα οι εποχές που διανύουμε δεν είναι για πάρτυ, από την άλλη όμως όλοι μας χρειαζόμαστε να ξεσκάμε μια φορά στο τόσο, ακόμα κι αν η καθημερινότητα κάνει ότι μπορεί για να μας πατήσει κάτω. Ειδικά τότε, ένα πάρτυ είναι απαραίτητο.

Πας λοιπόν στο πάρτυ, το οποίο έχει και φαγητό και ποτό, και βρίσκεσαι μπροστά στο εξής πρόβλημα: πως θα καταφέρεις να είσαι όρθιος, να κρατάς το finger food και να χαιρετάς και να μιλάς με κόσμο; Εντάξει, προφανώς και είναι αστείος προβληματισμός, αλλά και το gadget που πρόκειται να σας παρουσιάσουμε είναι εξίσου αστείο και στην πραγματικότητα εντελώς αχρείαστο, αλλά τόσο μα τόσο διασκεδαστικό.

Αν λοιπόν θέλετε να λύσετε αυτό το πρόβλημα το «Fingerfood» είναι εδώ για να σώσει τη βραδιά. Πρόκειται για μικρά πιατάκια που εφαρμόζουν σαν δαχτυλίδια στα δάχτυλα του χεριού και μπορείτε να τοποθετήσετε πάνω τους το λουκανικοπιτάκι, το τυροπιτάκι, το καναπεδάκι, το σούσι και ό, τι άλλο σερβίρουν στο πάρτυ τέλος πάντων, σε παρόμοιο μέγεθος.

Τα κομψά αυτά μίνι-πιατάκια είναι σχεδιασμένα από τον Ken Goldman για το Fred Studio και μπορείτε να τα προμηθευτείτε από εδώ προς μόλις 8 δολάρια. Σας το είπαμε, είναι εντελώς αχρείαστα, αλλά σίγουρα θα σας κάνουν την ψυχή του πάρτυ. Λίγο γέλιο παραπάνω, άλλωστε, δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.