Τρεις κάμερες για ένα iPhone

Τρεις κάμερες για ένα iPhone

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά αξεσουάρ για iPhone που έχουμε δει μέχρι τώρα, υπόσχεται να σας μετατρέψει σε αριστοτέχνες φωτογράφους.

iPhone-Lens-Dial-Case-0

Το ότι το iPhone είναι ο βασιλιάς των gadget, είναι γεγονός. Το ότι μια ολόκληρη βιομηχανία έχει στηθεί γύρω από αυτό, ώστε να δημιουργεί συνεχώς νέα gadget, αξεσουάρ και εφαρμογές, άλλα χρήσιμα και άλλα καθαρά για διασκέδαση και σκότωμα χρόνου, είναι γνωστό και το βλέπουμε να συμβαίνει κάθε μέρα. Γι' αυτό και όταν ανακαλύψαμε το iPhone Lens Dial δεν μας έκανε και τόσο έκπληξη το ότι κάποιος έφτιαξε μια κάμερα με τρεις φακούς για το iPhone, λατρέψαμε όμως το ότι συνδύαζε τη διασκέδαση με την εκπαίδευση.



Το iPhone Lens Dial, συγκεντρώνει σε μία βάση τρεις φακούς, έναν Wide Angle, έναν Fisheye κι έναν Telephoto, τους οποίους μπορείτε να περιστρέφετε πάνω στη ρόδα τους και να επιλέγετε κάθε φορά ποιον να χρησιμοποιήσετε. Έτσι όχι μόνο έχετε ως αποτέλεσμα υπέροχες φωτογραφίες διαφορετικών τεχνοτροπιών, αλλά μαθαίνετε και πέντε πράγματα παραπάνω για την τέχνη της φωτογραφίας με διασκεδαστικό τρόπο.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το iPhone Lens Dial και να το παραγγείλετε από εδώ.