Το iPod που βγήκε από τη φύση

Το iPod που βγήκε από τη φύση

Αγαπάτε τη φύση και το περιβάλλον, αλλά αγαπάτε και την τεχνολογία; Υπάρχει μια θήκη ειδικά για εσάς.

Στον τομέα της προστασίας των gadget-φετίχ iPhone, iPad και iPod Touch, υπάρχει μια τεράστια ποικιλία από θήκες και κάθε λογής προστατευτικά, από την οποίο μπορεί κάποιος να επιλέξει το αξεσουάρ που προτιμά και εκφράζει καλύτερα την προσωπικότητά του. Ωστόσο, αν ψάχνετε κάτι ιδιαίτερο, πρωτότυπο και με οικολογικό χαρακτήρα, μάλλον πρέπει να ρίξετε μια ματιά στην νέα σειρά Slimcase της Vers.

Πρόκειται για μια χειροποίητη συλλογή από θήκες φτιαγμένες από ξύλο μπαμπού ή καρυδιάς, σχεδιασμένες για να ταιριάζουν γάντι στην συσκευή σας και ταυτόχρονα να την προστατεύουν από την καθημερινή φθορά.

Ο ξεχωριστός σχεδιασμός τους αποτελείται από μία ανθεκτική θήκη δύο κομματιών. Μέσα, είναι ραμμένη μια απαλή φόδρα ανθεκτική στις γρατζουνιές, ενώ το εξωτερικό της είναι καλυμμένο με προστατευτικό φινίρισμα και φυσικά περιέχει βολικά ανοίγματα για όλα τα κουμπιά και τις εσοχές, τα μικρόφωνα και τα ηχεία.

Στην θήκη για iPad 2, μάλιστα, περιλαμβάνεται και μια μεταλλική βάση, η οποία παρέχει την τέλεια κλίση στη συσκευή για να παρακολουθούμε με άνεση ταινίες και βίντεο ή να διαβάζουμε.

Η εταιρεία Vers δίνει με κάθε Slimcase θήκη της κι ένα πιστοποιητικό που βεβαιώνει πως για κάθε δέντρο που κόπηκε ώστε να δημιουργηθούν οι θήκες, φυτεύτηκαν άλλα 100, ώστε ο κύκλος της φύσης να μείνει ανέπαφος.

Αν λοιπόν μια τέτοια θήκη είναι ότι χρειάζεστε για την Apple συσκευή σας, μπορείτε να την προμηθευτείτε από εδώ.