Η Moshi Moshi σας «καθαρίζει» το κεφάλι

Η Moshi Moshi σας «καθαρίζει» το κεφάλι

Τι σχέση έχουν ένα iPhone, ένας υπολογιστής, ένα ασύρματο τηλέφωνο και μια μπαταρία που δεν τελειώνει ποτέ;

iphone-handset-moshi-3
iphone-handset-moshi-2

Το τηλέφωνο έχει καταντήσει να είναι προέκταση του χεριού μας, το iPhone το απόλυτο κινητό-φετίχ, ο υπολογιστής απαραίτητο αξεσουάρ για να μπορούμε να ζούμε και μέσα σε όλα αυτά, θέλουμε απεριόριστη μπαταρία για να μιλάμε όσο θέλουμε αλλά και άνεση για να μην πάθουμε κανένα λουμπάγκο. Δεν μας λες και ιδιαίτερα απαιτητικούς εμάς τη νέα γενιά tech-freaks. Ωστόσο, μια εταιρεία ένιωσε τον πόνο μας και αποφάσισε να λύσει όλα τα παραπάνω με ένα νέο gadget που δεν πρόκειται να αφήσει κανέναν παραπονεμένο.

Πρόκειται για την γνωστή εταιρεία τηλεφωνίας Moshi-Moshi (μια φράση που χρησιμοποιείται στα Ιαπωνικά όπως λέμε εμείς το «εμπρός;» ή το «παρακαλώ;» όταν απαντάμε στο τηλέφωνο) και το 03i, ένα νέο ασύρματο ακουστικό με λειτουργία Bluetooth που μπορεί να δώσει στον καθένα μας τη δυνατότητα να μιλάμε με άνεση όπου και όσο θέλουμε, φορτίζοντας ταυτόχρονα το iPhone μας και κάνοντας δουλειές. Ο ορισμός του multitasking σε μια συσκευή, δηλαδή.



Το Moshi Moshi 03i χρησιμοποιεί τεχνολογία V2.1+EDR Bluetooth, η οποία επιτρέπει στον χρήστη να συνδέει ασύρματα δύο συσκευές, για παράδειγμα δύο smartphones ή το iPhone και τον laptop –η τέλεια λύση για όταν δουλεύετε στον υπολογιστή ή όταν κάνετε κλήσεις μέσω Skype ή Google talk. Επίσης, συνδέεται εύκολα με τον υπολογιστή σας μέσω USB και συγχρονίζεται με το iPhone.

Όσο για το σήμα του, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε καθόλου καθώς η Moshi Moshi έχει φροντίσει και γι' αυτό. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε το κινητό σας στο σημείο του σπιτιού που έχει καλύτερη λήψη σήματος και εσείς να μετακινείστε σε όλο το σπίτι με το ασύρματο ακουστικό έχοντας τέλειο σήμα.



Τέλος, η μοντέρνα αυτή συσκευή σας παρέχει τον τέλειο, κρυστάλλινο ήχο και σας δίνει τη δυνατότητα να μιλάτε για 6 συνεχόμενες ώρες –δεν νομίζουμε πως μπορεί κανείς να μιλήσει περισσότερο.

Διατίθεται σε λαμπερό μαύρο και λευκό χρώμα και μπορείτε να το παραγγείλετε από εδώ.