Κολατσιό για εργαζόμενους με στυλ

Κολατσιό για εργαζόμενους με στυλ

Το lunch break στη δουλειά αποκτά άποψη και ξεχωριστή αίσθηση του στυλ. Γιατί όχι;

Θες η οικονομική κρίση, θες η ανάγκη για κάτι πιο υγιεινό και θρεπτικό, τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότεροι άνθρωποι παίρνουν φαγητό από το σπίτι τους στη δουλειά, ούτως ώστε να γλιτώσουν περιττά έξοδα αλλά και να τρώνε καλύτερα. Πρακτικά, ωστόσο, το να μεταφέρεις την κοτόσουπα ή τα γεμιστά από το σπίτι στο γραφείο δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα. Η τσάντα γεμίζει με ταπεράκια, τα ταπεράκια δεν κλείνουν καλά, η τσάντα γεμίζει με το περιεχόμενό τους, κλπ. Έχετε την εικόνα.

Κάπου εδώ λοιπόν έρχεται το Lunch Pot από την εταιρεία Black+Blum, το οποίο, με λίγα λόγια, είναι το καλύτερο lunchbox, ελληνιστί κουτί κολατσιού, που έχει υπάρξει από τότε που πηγαίναμε στο νηπιαγωγείο με εκείνα τα φανταστικά μεταλλικά κουτάκια με τους ήρωες των αγαπημένων μας καρτούν.

Το Lunch Pot είναι κατασκευασμένο από πολυπροπυλένιο και συμπολυεστέρα, υλικά που δεν περιέχουν τοξίνες και άλλα επικίνδυνα «δηλητήρια», είναι απίστευτα ελαφρύ και έχει σχεδιαστεί με τη λογική της μπάμπουσκας –το μικρότερο δοχείο χωρά μέσα στο μεγαλύτερο. Αυτό το καθιστά ιδανικό για την αποθήκευση και τον χειρισμό του και ξέρετε πάντα που έχετε βάλει τα διάφορα είδη τροφίμων που κουβαλάτε μαζί σας (το μικρότερο δοχείο είναι για τις σάλτσες και τα φρούτα, το μεσαίο για τις σαλάτες κ.ο.κ.).

Ένα από τα πρακτικότερα στοιχεία του είναι το κλείσιμο ασφαλείας του, το οποίο σας εξασφαλίζει πλήρη προστασία του φαγητού αλλά και της τσάντας σας, καθώς δεν αφήνει σταγόνα να δραπετεύσει από το εσωτερικό. Επίσης, μπορείτε να βάλετε το Lunch Pot σε φούρνο μικροκυμάτων και να ζεστάνετε το φαγητό σας χωρίς φόβο, και το ίδιο ισχύει και για το πλυντήριο πιάτων.

Αν λοιπόν θέλετε να κάνετε το μεσημεριανό σας διάλειμμα για φαγητό μια πιο διασκεδαστική αλλά και ασφαλή εμπειρία, μπορείτε να κάνετε δικό σας το Lunch Pot με ένα κλικ εδώ. Διατίθεται σε μαύρο, πορτοκαλί και lime χρώμα και θα σας έρθει μαζί με το Spork, ένα σκεύος που χρησιμεύει τόσο ως πιρούνι όσο και ως κουτάλι. Και καλή σας όρεξη.