Ο καφές που δεν χύνεται ποτέ

Ο καφές που δεν χύνεται ποτέ

Ένα gadget που λύνει το πιο σημαντικό πρόβλημα του γραφείου.

drinklip-2
drinklip-3

Εντάξει, μπορεί να μην είναι ακριβώς το «πιο σημαντικό πρόβλημα» στη δουλειά μας, παραδεχτείτε το όμως: η τοποθεσία του καφέ στο γραφείο δεν είναι και το πιο απλό πράγμα στον κόσμο.

Από τη μία εμποδίζει την κίνηση με το mouse, από την άλλη είναι κοντά στο πληκτρολόγιο και μπορεί να πέσει πάνω του και να βραχυκυκλώσει τα πάντα (πράγμα που έχει γίνει ουκ ολίγες φορές) και στο τέλος τον βάζουμε σε μια θέση που έχει 90% πιθανότητες να πέσει κάτω και να κάνει τα πάντα χάλια. «First world problems» λέγονται αυτά αλλά τι να κάνουμε, τα έχουμε.

Γι' αυτό δημιουργήθηκε το DrinKlip για να βάλει τέλος στα βάσανά μας. Πρόκειται για ένα τεράστιο κλιπ, σαν μανταλάκι, το οποίο «δαγκώνει» γερά και σταθερά το γραφείο και η άκρη του είναι ειδικά σχεδιασμένη ώστε να τοποθετείς την κούπα του καφέ σου (ή άλλου ροφήματος) με απόλυτη ασφάλεια. Επίσης, η βάση του είναι φτιαγμένη από υλικά που δεν γλιστράνε, ώστε να σας παρέχει επιπλέον προστασία.





Όσο για τον σχεδιασμό του, υπεύθυνος είναι ο Kim Hyun-been, ο οποίος εργάζεται ως σχεδιαστής κινητών τηλεφώνων στην LG Electronics. Design και χρηστικότητα σε ένα, λοιπόν.

Αν είναι και για εσάς τόσο σημαντικό όσο είναι για εμάς, μπορείτε να το κάνετε δικό σας με μόλις 5 ευρώ, από εδώ.