Σκουπάκι πληκτρολογίου στη θύρα USB!

Σκουπάκι πληκτρολογίου στη θύρα USB!

Καθαρίστε τον υπολογιστή και το γραφείο σας στο πι και φι!

Για να διατηρείτε το γραφείο σας πάντα καθαρό, τώρα υπάρχει η λύση. Το έξυπνο αυτό gadget είναι μια ηλεκτρική σκούπα μινιατούρα. Το καλύτερο αξεσουάρ για όλους εσάς που απολαμβάνετε την καθαριότητα του χώρου σας και που δεν αντέχετε τα γεμάτα σκόνη και σκουπιδάκια πληκτρολόγια. Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι μαζεύει το πληκτρολόγιο σας ενδιάμεσα από τα πλήκτρα; Δε θέλετε να ξέρετε που ακουμπάτε τα χέρια σας κάθε μέρα! Η λύση απλή και πρακτικότατη. Το USB σκουπάκι, λειτουργεί με μια ελεύθερη θύρα USB και διατίθεται με ένα ελαστικό καλώδιο μήκους 115 εκατοστών, για να φτάνετε όλα τα σημεία του γραφείου σας. Καθαρίζει εύκολα τα περιφερειακά του H/Y από σκόνες, στάχτη κλπ.

Απλώς βάλτε αυτό το σκουπάκι σε μία ελεύθερη θύρα USB στον υπολογίστή ή Notebook σας και αφήστε να μαζέψει όλα τα Αγνώστου Ταυτότητας Αντικείμενα που υπάρχουν και στις πιο δύσκολες εσοχές του πληκτρολογίου.

Με το βουρτσάκι που δίνει σαν extra μπορείτε επίσης να καθαρίσετε και τις εσοχές αέρα που έχετε στο Κουτί του υπολογιστή σας ή της Οθόνης σας ή γενικά την σκόνη που μαζεύετε πάνω στο γραφείο. Μπορείτε να το αναζητήσετε σε διάφορα e-shops, τόσο διεθνή όσο και εγχώρια.

Τι λέτε;