Το νέο Solar Keyboard Folio για iPad και iPad 2

Το νέο Solar Keyboard Folio για iPad και iPad 2

Μία νέα  θήκη – πληκτρολόγιο για το iPad που λειτουργεί με ηλιακή ενέργεια

Μια νέα θήκη-πληκτρολόγιο παρουσίασε η Logitech για το iPad νέας γενιάς όπως και για το iPad 2, επεκτείνοντας τη σχετική γκάμα της. Το υπέρλεπτο Logitech® Solar Keyboard Folio ξεφεύγει από την τυπική λογική των περιφερειακών, προσφέροντας μια έξυπνη σχεδίαση, προστασία για την ταμπλέτα, αλλά και ενσωματωμένο πληκτρολόγιο που φορτίζει με φως.

Το Solar Folio ακολουθεί τη λογική των παρόμοιων –ηλιακά φορτιζόμενων- πληκτρολόγιων της εταιρίας για Mac και PC. Έτσι μπορεί και φορτίζει το πληκτρολόγιο (τεχνολογίας Bluetooth) με οποιοδήποτε φως, σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο. Με μια πλήρη φόρτιση, το Solar Folio μπορεί να λειτουργεί έως και δύο χρόνια (με μέσο όρο χρήσης τις 2 ώρες ανά μέρα).

Custom_format_Solar_KB_Folio_Noir_TOP_UNFOLDED_lowΣύμφωνα με τον Alexis Richard, διευθυντή προϊοντικού μάρκετινγκ της Logitech «... πλέον οι χρήστες ταμπλέτας τις αξιοποιούν παντού και τις έχουν συνεχώς μαζί τους για κάθε ψηφιακή εμπειρία, από το να στείλουν email μέχρι να δουν μια ταινία. Με αυτή τη λογική αναζητούν και τα αντίστοιχα έξυπνα περιφερειακά που να μπορούν να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες τους. Εκεί έρχεται το Logitech Solar Folio με το κομψό ενσωματωμένο πληκτρολόγιό του και την δυνατότητα να φορτίζει με το φως, να συμπληρώσει το iPad, παρέχοντας ταυτόχρονα και προστασία στη συσκευή και στις δύο πλευρές της. Γίνεται έτσι ένας ιδανικός συνδυασμός χρηστικότητας και προστασίας χωρίς να προσθέτει ενοχλητικό όγκο».

Θέλετε να παρακολουθήσετε ένα βίντεο, ή να δακτυλογραφήσετε ένα email; To folio μπορεί να στηριχθεί σε δύο θέσεις, κρατώντας το iPad στην ιδανική γωνία ανάλογα με τη χρήση. Έτσι στην πρώτη θέση στήριξης έχετε το πλήρες πληκτρολόγιο στη διάθεσή σας, ενώ στη δεύτερη, η πρώτη γραμμή πλήκτρων χρησιμεύει ως χειριστήρια των πολυμέσων που παρακολουθείτε, ρυθμίζοντας ακόμη και την ένταση του ήχου. Το folio έχει επίσης μια λειτουργία άμεσης έναρξης-παύσης, οπότε μόλις το ανοίγετε ενεργοποιείται και το iPad, ενώ όταν το κλείνετε η ταμπλέτα περνά σε κατάσταση αναμονής.

*Το Logitech Solar Keyboard Folio αναμένεται να είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη από το Μάιο του 2012 με προτεινόμενη τιμή λιανικής τα €129. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.logitech.com ή το εταιρικό blog.

DPG Network