Logitech Global Graffiti: Ακολούθησε το στυλ σου, δώσε το στίγμα σου

Logitech Global Graffiti: Ακολούθησε το στυλ σου, δώσε το στίγμα σου

Συνδυάστε χρώματα και σχέδια που σας αντιπροσωπεύουν και δημιουργήστε τη δίκη σας ψηφιακή εμπειρία μόδας!




Πρόσφατα, η Logitech παρουσίασε μια συλλογή από περιφερειακά υπολογιστών σε μια μεγάλη ποικιλία στυλ και πολύχρωμων σχεδίων, με πραγματικά παγκόσμια έμπνευση. Συνδυάζοντας διεθνείς τάσεις μόδας με πινελιές φολκλόρ από διάφορες κουλτούρες, η συλλογή Logitech Global Graffiti μας δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσουμε ένα χώρο εργασίας και ψυχαγωγίας που θα εκφράζει απόλυτα το προσωπικό μας γούστο.
«Η συλλογή Global Graffiti φέρνει την πρωτοπορία του στυλ στα πιο δημοφιλή μας προϊόντα, ξεπερνώντας σύνορα και δεσμεύσεις», εξήγησε η Sophie Le Guen, senior director της Logitech στον τομέα προϊόντων PC. «Για να ανακαλύψουμε τις τελευταίες τάσεις της μόδας, αναζητήσαμε και βρήκαμε νέους ανερχόμενους σχεδιαστές από κάθε γωνιά του πλανήτη, που έχουν ξεχωρίσει για την πρωτοτυπία τους αλλά και για το πώς πετυχαίνουν να αφουγκραστούν τον παγκόσμιο παλμό. Συγκεντρώσαμε τα σχέδιά τους και δημιουργήσαμε τη συλλογή, που γεμάτη χρώμα και ιδιαίτερο ύφος, αλλάζει τελείως την εμπειρία χρήσης ενός προσωπικού υπολογιστή, καθώς αντανακλά το δικό μας στυλ και τη δική μας αίσθηση δημιουργικότητας».

Στη συλλογή θα συναντήσει κανείς παραδοσιακά σχέδια, μαζί με φυσικά χρώματα και υφές, ταιριασμένα έξυπνα με σουρεαλιστικά σχήματα. Έτσι κάθε προϊόν ξεχωρίζει αλλά παραμένει ενταγμένο στη γενικότερη φιλοσοφία της συλλογής, δηλαδή την μοναδικότητα αλλά και την αισθητική αντήχηση του σφυγμού όλου του πλανήτη.

Κάθε σχήμα και χρώμα της συλλογής είναι μια τολμηρή αλλά και συλλογική στυλιστική άποψη, κάνοντας εύκολο και τον συνδυασμό των περιφερειακών μεταξύ τους, σε μια mix-and-match προσέγγιση, διατηρώντας όμως μια ενιαία εμπειρία. Ακόμη, κάποιες από τις σχεδιάσεις θα κυκλοφορήσουν σε περιορισμένα αντίτυπα, οπότε ο τελικός συνδυασμός περιφερειακών θα είναι μοναδικός και θα καθρεφτίζει την προσωπικότητά μας.

Τιμές και διαθεσιμότητα
Η συλλογή Logitech Global Graffiti προσφέρεται σε τιμές που κυμαίνονται από €19,99 έως €29,99 ανάλογα με το προϊόν. Τα νέα σχέδια αναμένεται να είναι διαθέσιμα στην Ευρωπαϊκή αγορά από τον Ιούνιο. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το εταιρικό site www.logitech.com ή το αντίστοιχο blog.