Ο «καφές στο χέρι» αποκτά ποιότητα

Ο «καφές στο χέρι» αποκτά ποιότητα

Όχι πια χάρτινα ποτήρια, μόνο πορσελάνη.

Καλώς ή κακώς, η συσκευασία των Starbucks για τους take-away καφέδες έχει γίνει κάτι σαν trademark στην εποχή μας, καθώς ο σχεδιασμός των χάρτινων πακέτων τους με το χαρακτηριστικό καφέ περιτύλιγμα στη μέση είναι κάτι παραπάνω από αναγνωρίσιμος σε όλους. Και εξαιρετικά πρακτικός, επίσης.

Επειδή όμως, όσο κι αν μας αρέσει ο καφές της συγκεκριμένης εταιρείας, τα 5 ευρώ καθημερινά για ένα cappuccino δεν είναι και ότι καλύτερο για το πορτοφόλι μας, πως θα σας φαινόταν να είχατε την δική σας, ατομική, κούπα για καφέ, στον σχεδιασμό της αγαπημένης κούπας των Starbucks, όχι όμως από χαρτί, ούτε από πλαστικό, αλλά από πορσελάνη, και να την γεμίζετε όποτε και όσες φορές θέλετε με τον δικό σας καφέ;

Η κούπα αυτή κοστίζει περίπου όσο τέσσερις caramel macchiato, αλλά σας μένει για πάντα –ή τουλάχιστον μέχρι να την σπάσετε αγουροξυπνημένη ένα πρωί. Είναι φτιαγμένη από πορσελάνη, με καπάκι από σιλικόνη για να κρατά ζεστό τον καφέ σας αλλά και περιτύλιγμα από σιλικόνη (ακριβώς σαν το χάρτινο καφέ των Starbucks) για πιο σταθερή λαβή. Χωρά 473ml και μπορεί να πλυθεί κανονικά στο πλυντήριο των πιάτων, όπως κάθε άλλο σκεύος.

Μπορείτε να την προμηθευτείτε από εδώ www.urbanoutfitters.co.uk και να μην ξαναβάλετε πλαστικό ποτήρι στο στόμα σας.