HTC One X: Οι urban περιπέτειές μας απαιτούν τον κρυστάλλινο ήχο και την εκπληκτική του κάμερα!

HTC One X: Οι urban περιπέτειές μας απαιτούν τον κρυστάλλινο ήχο και την εκπληκτική του κάμερα!

Βουτιά στις αμέτρητες τεχνολογικές δυνατότητες του νέου smartphone της HTC

Από την άλλη άκρη του πλανήτη, μια πασίγνωστη Κινεζική θυμοσοφία έρχεται και πακετάρει με το πιο βαθυστόχαστο αμπαλάζ αυτό που το μάτι πάντα λαχταράει, χωρίς φλυαρίες και βαρετά δεύτερα νοήματα: "Μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις". Όταν όμως οι Κινέζοι, πίσω στο χρόνο, γεννούσαν με την τριβή και την εμπειρία τους αυτό το περιεκτικό απόφθεγμα που προμοτάρει και αβαντάρει με τον ιδανικότερο τρόπο την "εικόνα" απέναντι στα σκόρπια, περιττά και -πολλές φορές- ανούσια λόγια, προφανώς δεν είχαν κατά νου ότι η νέα εκπληκτική τεχνολογία της HTC, κάποια στιγμή εν ετει 2012 θα τους αποστόμωνε ολοκληρωτικά και θα τους προσπερνούσε, θα τους κάλυπτε στα ίσα ως προς το περιεχόμενο και τις απαιτήσεις της θυμοσοφίας τους και θα τους έδινε το απόλυτο "εργαλείο" να ντύσουν την εικόνα (η οποία ισούται -όπως λένε- με χίλιες λέξεις -και βάλε λέμε εμείς, αν η οθόνη είναι υψηλής ανάλυσης): Κρυστάλλινος Ήχος! Για ιστορικούς λόγους, οι Κινέζοι μάλλον πρέπει να ανασκευάσουν τη θυμοσοφία τους, μιας και το ολοκαίνουριο smartphone της HTC, το HTC ONE X, παρουσιάζει την πιο απογειωτική εξίσωση η οποία περικλύει εικόνα και ήχο και στην οποία υποκλίνεται κάθε "Αινσταινική διάνοια" της νέας τεχνολογίας: "Amazing Camera + Authentic Sound = HTC ONE X"! Εξάλλου τίποτα δεν είναι τυχαίο, η σειρά "ONE" της HTC έχει αναλάβει προ πολλού να διαγράψει τα γνωστά όρια στην κατηγορία των smartphones και να δείξει στο κοινό και στον ανταγωνισμό πως δίνονται απλόχερα ακόμη πιο εκπληκτικές δυνατότητες μέσω ενός έξυπνου τηλεφώνου!

Λίγο πριν το νέο μοντέλο της HTC τοποθετηθεί στις πιο περίοπτες προθήκες των καταστημάτων, η πρόκληση από την HTC ήταν ρητή: να στροβιλιστούμε στα πιο alternative σημεία της πόλης με το νέο HTC ONE X ανά χείρας και να συλλάβουμε/απαθανατίσουμε με HD φωτογραφία ή HD video τα σημεία, τα μέρη, τις λεπτομέρειες και τις στιγμιαίες πηγές αστικής έμπνευσης που η σπινταριστή-αγχωμένη καθημερινότητα δεν μας αφήνει να προσέξουμε στην πόλη. Όχι όμως σε αυτή την πόλη, όχι στην Αθήνα κι όχι στην Ελλάδα, αλλά στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας! Η πρόκληση ακόμη μεγαλύτερη, σε μια ανεξερεύνητη -από μέρους μου- ευρωπαική πόλη με εκπληκτική ιστορία και κουλτούρα. Είναι απίστευτο το πόσο δημιουργικό πεδίο σου δίνει η urban πλευρά της συγκεκριμένης αυτής πόλης για να απαθανατίσεις σε υψηλή ανάλυση και να κρατήσεις για πάντα την αστική κουλτούρα της σε συγκλονιστικές εικόνες τις οποίες μπορείς -με τις απογειωτικές δυνατότητες επεξεργασίας εικόνας του HTC ONE X- να αναβαθμίσεις και να τελειοποιήσεις, ακόμη κι αν η λήψη σου δεν είναι η απόλυτα πετυχημένη.

Στόχος μας σε αυτή την "urban αποστολή" στο Ζάγκρεμπ; Να τεστάρουμε εν κινήσει τη δημιουργική μας ματιά, έχοντας "σύμμαχο" όλη την πολύτιμη γκάμα των δυο αβανταδόρικων "ατού" του νέου HTC ONE X (εκπληκτική κάμερα και κρυστάλλινος ήχος), όλα σε συνθήκες... urban adventure! Στη διάθεσή μας η απόλυτη smartphone συσκευή HTC, με οθόνη 4.7-inch 720p HD, με "continuous shooting mode" όταν φωτογραφίζεις και ένα λυτρωτικό autofocus που λειτουργεί και λοκάρει πιο γρήγορα κι από το ανοιγοκλείσιμο του ματιού, δυνατότητα καταγραφής HD video ενώ ταυτοχρόνως μπορεις και φωτογραφίζεις, ενώ σε μια πιο εντυπωσιακή βαθμίδα, δυνατότητα να κάνεις extract λήψεις υψηλής ανάλυσης από το video που προηγουμένως έχεις τραβήξει με το ολοκαίνουριο smartphone HTC ONE X, δυνατότητα για slow motion HD video, κι όλα αυτά τη στιγμή που ο ήχος της μουσικής σου η οποία περιέχεται στη συσκευή ξεπερνάει τα μέχρι σήμερα γνωστά smartphone όρια, αφού το ενσωματωμένο Beats Audio δίνει την κρυστάλλινη στουντιακή ποιότητα των τραγουδιών του playlist σου.

Δυο μέρες γεμάτες φωτογραφίες και videos, νιώθωντας δημιουργικότεροι κι από τους πιο καταξιωμένους video-artists και μπαίνοντας στο ρόλο ενός καθόλα ανταγωνιστικού (!), απόλυτα ανοιχτόμυαλου φωτογράφου ο οποίος θέλει να "ξεζουμίσει" τον νέο του τεχνολογικό "θησαυρό" (το HTC ONE X) και να πετύχει την πιο εντυπωσιακή εικόνα απέναντι στους υπόλοιπους, με κεντρική έμπνευσή του την urban πλευρά του Ζάγκρεμπ. Το υλικό πάρα πολύ, η αποτυπωμένη σε φωτογραφία και video δημιουργικότητα όλων μας αχαλίνωτη, το νέο HTC ONE X, νέο smartphone φετίχ και αδιαπραγμάτευτη εμμονή. Καθόλου τυχαίο. Όταν το πιάσεις στα χέρια σου, όταν πειραματιστείς με τις αμέτρητες δυνατότητές του, όταν μυηθείς στον απύθμενο -τεχνολογικά άρτιο- κόσμο του, όταν το κάνεις προέκταση του χεριού σου, του αυτιού σου και προέκταση της ματιάς σου, αδύνατον να το αφήσεις. Η εξίσωση που λέγαμε είναι καθηλωτική: "Amazing Camera + Authentic Sound = HTC ONE X". Τόσο απλά, τόσο περιεκτικά.

Κάπως έτσι, "αποστολή εξετελέσθη" (στο Ζάγκεμπ), ενώ οι urban περιπέτειές όλων μας (σε οποιαδήποτε πόλη/χώρα με το HTC ONE X) μόλις ξεκινάνε..!

Εσείς φροντίστε απλά κάθε φορά να ανεβάζετε τον πήχυ, τραβώντας τα εκπληκτικά φωτογραφικά/video memorabilia σας κι αποθηκεύοντάς τα στη μνήμη του νέου σας HTC ONE X!