Famous Bartenders app από την οικογένεια του The Famous Grouse

Famous Bartenders app από την οικογένεια του The Famous Grouse
iphone1

Οι διάσημες πέρδικες του The Famous Grouse «ξαναχτυπούν» και φέρνουν μαζί τους το πιο συναρπαστικό δίκτυο bartenders! Το νέο iPhone application με τίτλο Famous Bartenders είναι εδώ και δίνει τη δυνατότητα σε όσους αγαπούν τα cocktails να μπουν σε ένα μοναδικό cocktail community, όπου μεταξύ άλλων μπορούν να μοιραστούν συνταγές για cocktails και να ανακαλύψουν τα πιο Famous bars της πόλης.

Είτε είσαι επαγγελματίας bartender είτε απλώς παθιασμένος με την τέχνη των cocktails, η εφαρμογή Famous Bartenders έχει κάτι και για σένα: Οι bartenders που θα γίνουν μέλη αυτής της μεγάλης παρέας μπορούν να φτιάξουν το προσωπικό τους προφίλ και να ανεβάσουν τις δικές τους συνταγές, προσκαλώντας έτσι τους χρήστες της εφαρμογής να επισκεφτούν τα σημεία στα οποία εργάζονται και να απολαύσουν από κοντά τις δημιουργίες τους.

Οι λάτρεις των cocktails, από την άλλη, μπορούν μέσω της εφαρμογής να μάθουν τα πάντα γύρω από τις τρεις πέρδικες του The Famous Grouse και τα κλασικά whisky cocktails, αλλά και να «ξεκλειδώσουν» τα μυστικά των πρωτοποριακών cocktails που «ανεβάζουν» οι bartenders-μέλη του community. Χάρη στο διαδραστικό χαρακτήρα της εφαρμογής, οι χρήστες μπορούν επίσης να κάνουν like ή να σχολιάσουν το cocktail της επιλογής τους, καθώς και να το μοιραστούν με τους φίλους τους στο Facebook και το Twitter. Και οι δυνατότητες του Famous Bartenders δε σταματούνε εδώ: Η εφαρμογή παρέχει μια χαρτογράφηση των ελληνικών bars, ενημερώνοντας το χρήστη για το ποια είναι κοντά του και ποιος VIB εργάζεται εκεί και επιτρέποντάς του να προτείνει και ο ίδιος το δικό του αγαπημένο σημείο.



Και φυσικά, επειδή η The Famous Family είναι φανατική υπέρμαχος της υπεύθυνης κατανάλωσης, η εφαρμογή Famous Bartenders διαθέτει μια ολόκληρη ενότητα αφιερωμένη σε αυτήν, ενώ το χαρακτηριστικό "Call a Taxi" βρίσκει σε πραγματικό χρόνο τα πλησιέστερα ραδιοταξί προωθώντας έτσι το μήνυμα "Don't drink and drive".

Κατεβάστε και εσείς τώρα εντελώς δωρεάν το νέο app που ήρθε για να ταράξει τα νερά των cocktail lovers κάνοντας click στο παρακάτω link: www.famousbartenders.com ή κατευθείαν στο app store πληκτρολογώντας "The Famous Grouse"!