Οι πιο παράξενες εφευρέσεις για γυναίκες

Οι πιο παράξενες εφευρέσεις για γυναίκες

Mερικές δε από αυτές, νομίζουμε είναι μόνο για γέλια!

Αυτό το άρθρο σίγουρα έχει μεγάλες δόσεις έκπληξης και ακόμη μεγαλύτερες δόσεις γέλιου, ακόμη κι αν είσαι γυναίκα. Στην προσπάθειά τους να μας διευκολύνουν από προβλήματα που προκυπτουν μετά το σεξ ή κατα τις δύσκολες μέρες, ορισμένοι εφευρέτες ξέφυγαν λίγο. Θα λέγαμε ότι οι δημιουργοί πίσω από τις περισσότερες ιδέες είναι σίγουρα άνδρες και ξέφυγαν λίγο- έως πολύ.

Ας ξεκινήσουμε από το πιο διαδεδομένο. Το fleur cup. Είναι ένα δοχείο από οικολογικό λάτεξ, εύκαμπτο σαν μίνι χωνί που εισέρχεται στον κόλπο τις δύσκολες μέρες. Βγαίνει σε διάφορα μεγέθη και χρώματα. Είναι επαναχρησιμοποιούμενο και υπόσχεται να αντικαταστήσει τα ταμπόν και τις σερβιέτες, καθώς έχει μεγαλύτερες δυνατότητες και μπορεί να φορεθεί ακόμη και αν είστε γυμνή, όταν κοιμάστε, στη θάλασσα κλπ χωρίς διαρροές. Εμείς πάλι το βρίσκουμε τραγικό!

Το Pube – Be – Gone δεν είναι ένα spray για καθαρή και φρέσκια αναπνοή. Είναι πολύ πιο στοχευμένο με σκοπό να εξαφανίσει τα υπολείματα του... στοματικού σεξ από το στόμα σου! Με την ειδική του σύνθεση διασπά και μετατρέπει σε ανόργανο υλικό, το οποίο απορροφά από το σάλιο τρίχες και υπολείμματα σπέρματος ανάμεσα στα δόντια, κάνοντας το oral sex πολύ πιο απολαυστικό αρκεί ο κύριος να έχει προννοήσει κι εκείνος για την υγιεινή του.

Το σκουπάκι Spuge-Off από την άλλη, αναλαμβάνει να κάνει το ίδιο ρουφώντας κάθε σταγόνα σπέρματος που έχει ξεμείνει στον κόλπο σου. Ναι, λειτουργεί σαν ηλεκτρική σκούπα και ΟΧΙ δεν μας αρέσει σαν ιδέα!

Για να μη λέτε, βρήκαμε και τον υπενθυμιστή αλλαγής ταμπόν. Φοριέται σαν ρολόι χειρός και φροντίζει να χτυπάει αναβοσβήνοντας στο διάστημα που εσύ θα του ορίσεις, ανάλογα με τον κύκλο σου. Μπορεί να χρησιμεύει και για να μην ξεχνάτε το αντισυλληπτικό σας.

Υπάρχει πια ο φορητός μπιντές. Ένα δοχείο με στόμιο που καθαρίζει το εσωτερικό του κόλπου. Λειτουργεί περίπου ως ορός, γεμίζοντας το δοχείο με χαμομήλι, αποστειρωμένο νερό ή κολπικό διάλυμα και απλά το εισάγεις πιέζοντας. Ένα μαγικό συντριβάνι θα καθαρίσει τα πάντα.

Κάνατε σεξ και το δωμάτιό σας μυρίζει σαν οίκος ανοχής; Το Sexbreze αναλαμβάνει να εξουδετερώσει τις οσμές από σωματικά υγρά στον αέρα και τα υφάσματα του δωματίου σου!

Νιώθετε φουσκωμένη; Παράγετε ενοχλητικούς ήχους κατά τη διάρκεια του σεξ; Φοβάστε πως το αιδίο σας μαζεύει αέρα; Τώρα υπάρχει ο ειδικός απορροφητήρας για να ... ξαλαφρώνετε από το φούσκωμα πριν και μετά το σεξ.

Το Tampondom τέλος, όπως φαίνεται και από τη σύνθεση του ονόματος του, λειτουργεί παράλληλα ως προφυλακτικό και ταμπόν, φροντίζοντας αφενός να προστατεύει και τους δυο σας και αφετέρου να απορροφά την περίοδο. Έλεος!

Διαβάστε ακόμη:

Δύναμη ψυχής: Το κοριτσάκι που αντί για πόδια έχει μία μπάλα του μπάσκετ!

Test Παπ: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις και βασικοί λόγοι για να μην το παραλείπεις ποτέ!