ADAM & YOU

ADAM & YOU

Θέτει νέα στάνταρ στα μίνι αυτοκίνητα

Τολμηρό, αντισυμβατικό, απολαυστικό, με απεριόριστες δυνατότητες προσωπικής έκφρασης, το ADAM έρχεται να επαναπροσδιορίσει την κατηγορία των μίνι αυτοκινήτων. Χάρη στο πρωτοποριακό του σχήμα, που αντικατοπτρίζει τη νέα σχεδιαστική ταυτότητα της Opel, αλλά και στο πλούσιο τεχνολογικό του υπόβαθρο, το ADAM θέτει νέα στάνταρ.

Στο εσωτερικό του μπορείτε να αισθάνεστε... σαν στο σπίτι σας! Η μελετημένη σχεδίαση και η προσεγμένη επιλογή υλικών και αποχρώσεων, εκπέμπουν μία ποιοτική αύρα, δίνοντας παράλληλα περισσότερο συναίσθημα στο τελικό αποτέλεσμα. Διακρίνετε την προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια και απολαύστε το ADAM σας στους σύγχρονους, δικούς σας ρυθμούς ζωής.

Όποια και αν είναι η έκδοση που προτιμάτε, το μοντέρνο ADAM JAM, το κομψό ADAM GLAM, ή το σπορ ADAM SLAM, εσείς έχετε τον πρώτο λόγο στη σχεδίαση του αυτοκινήτου σας. Οι απεριόριστες δυνατότητες διαμόρφωσης θα προσελκύσουν αμέσως όλα τα βλέμματα όταν οδηγείτε. Επιλέξτε το χρώμα εσωτερικού και εξωτερικού, τις ταπετσαρίες, τις ζάντες, τα διακοσμητικά στοιχεία και εκφράστε το προσωπικό σας στυλ μέσα από κάθε στοιχείο του αυτοκινήτου.

Το σύστημα πολυμέσων IntelliLink που διαθέτει, προσφέρει συνδεσιμότητα μέσω smartphone- τόσο με Androidόσο και με Ιos- για να ταιριάζει στο στυλ του οδηγού. Σας εισάγει σε έναν κόσμο μουσικής, video, φωτογραφιών και χαρτών στην έγχρωμη οθόνη αφής, 7 ιντσών, στο ταμπλό. Η εφαρμογή bringGo προσφέρει πλοήγηση βάσει GPS με αναλυτικές οδηγίες, διαθέτοντας χάρτες σε 3 διαστάσεις και λειτουργία μετατροπής κειμένου σε ομιλία.

To Opel ADAM συνοδεύεται από δύο σύγχρονους κινητήρες βενζίνης. Ο κινητήρας 1.2 αποδίδει 70 ίππους και 115 Nmροπής, εξασφαλίζοντας μέση κατανάλωση 5,0 lt/100kmκαι εκπομπές CO2 118gr/km. Αμέσως μετά ακολουθεί ο κινητήρας των 1.4 λίτρων με 100 ίππους και 130Nm ροπής, με μέση κατανάλωση 5,1 lt/100km και εκπομπές CO2 119gr/klm. Και οι δύο συνδυάζονται με κιβώτιο 5 σχέσεων, τεχνολογία EcoFlexκαι στάνταρ σύστημα start/stop.