Κινητό που ακούγετε δυνατά!

Κινητό που ακούγετε δυνατά!

Πόσες φορές έχει τύχει να παίρνει κάποιος τηλέφωνο και να μην ακούγεται ο ήχος κλήσης; Αρκετές είναι η απάντηση. Αυτό το φαινόμενο συναντάτε κυρίως όταν το κινητό δεν έχει δυνατό ηχείο ή όταν τον ήχο κλήσης δεν μπορούν να τον ακούσουν εύκολα άτομα τα οποία έχουν πρόβλημα ακοής. Φυσικά υπάρχει και άλλη μια κατηγορία, αυτή των... μανάδων οι οποίες δεν είναι εξοικειωμένες –ακόμα- με τα κινητά τηλέφωνα.
Την λύση έδωσε η Nokia με τον ολόφρεσκο X1-00.

Το νέο candybar κινητό της Φιλανδικής εταιρίας δεν έχει ...διπύρηνους επεξεργαστές, wifi, Bluetooth ή κάμερα (κάτι το οποίο για ένα κινητό εν έτη 2011 θεωρείται δεδομένο).
Αντίθετα έχει τα απολύτως απαραίτητα, δηλαδή στέλνει sms, έχει ράδιο και παίρνει και... τηλέφωνα!
Το βασικότερο όμως χαρακτηριστικό του κινητού, είναι το ηχείο. Το τεράστιο για τα δεδομένα ενός κινητού ηχείο. Ένα ηχείο πραγματικά δυνατό που μπορεί να το ακούει ο οποιοσδήποτε και φυσικά δεν θα χάνει κλήση. Άλλο ένα βασικό χαρακτηριστικό της συσκευής είναι πως η μπαταρία του για την λειτουργικότητά του είναι μεγάλη. 1320 μιλιαμπερόρια, η αλλιώς 1466 ώρες αναμονής, 13 ώρες ομιλίας και 38 ώρες μουσικής.

Αν το X1-00 έβγαινε στην αγορά πριν από 8 χρόνια θα έκανε κυριολεκτικά πάταγο. Τώρα, μπορεί να κάνει πάταγο σε κάποια συγκεκριμένα γκρουπ ατόμων τα οποία και αναφέραμε στην αρχή του κειμένου.

Η τιμή του δεν αναμένεται να ξεπεράσει τα 35 με 40 ευρώ.