Προστατέψτε το κολατσιό σας παίζοντας «βρώμικα»

Προστατέψτε το κολατσιό σας παίζοντας «βρώμικα»

Σε κανέναν δεν αρέσει να τρώνε το φαγητό του, πόσο μάλλον να του το κλέβουν. Τι μπορείτε να κάνετε λοιπό γι' αυτό;

Θυμάστε σε ένα επεισόδιο από τα «Φιλαράκια», που ο Ross παθαίνει νευρικό κλονισμό όταν το αφεντικό του του τρώει το σάντουιτς που είχε αφήσει στο ψυγείο του γραφείου; Αυτή είναι μια κατάσταση που καλό θα είναι να αποφύγετε στη ζωή σας, πράγμα λίγο δύσκολο βέβαια, όταν κάθε γραφείο έχει κι από έναν «κλέφτη κολατσιών» στο δυναμικό του.

Υπάρχει όμως ένας τρόπος, ύπουλος είναι η αλήθεια, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να γλιτώσετε το δικό σας σάντουιτς από τα αδίστακτα χέρια των πεινασμένων συναδέλφων σας.

Μιλάμε για τις Anti-Theft Lunch Bags, μια σειρά από πλαστικά, διάφανα, αεροστεγή σακουλάκια για φαγητό, τα οποία όμως παίζουν βρώμικο παιχνίδι. Στην κυριολεξία βρώμικο. Οι συσκευασίες αυτές έχουν τυπωμένα πάνω τους σχέδια μούχλας, τα οποία είναι τόσο αληθοφανή που εύκολα κάποιος τα περνά για αληθινά σημάδια μούχλας πάνω στο φαγητό. Και δεν πιστεύουμε πως υπάρχει άνθρωπος που θα έκλεβε ένα χαλασμένο σάντουιτς –έτσι θέλουμε να ελπίζουμε, τουλάχιστον.

Παραγγείλετε το δικό σας από εδώ και το μόνο που θα σας απασχολεί πλέον στη δουλειά θα είναι το πότε θα κάνετε brake για φαγητό.