Coin: η νέα ηλεκτρονική κάρτα που θα κατακτήσει τον κόσμο

Coin: η νέα ηλεκτρονική κάρτα που θα κατακτήσει τον κόσμο

Το ηλεκτρονικό νόμισμα που μαζεύει όλες τις κάρτες σας ανεξαρτήτου είδους σε μία είναι γεγονός και φέρει το όνομα «Coin».

 

Φανταστείτε ένα νόμισμα σε μέγεθος πιστωτικής κάρτας. Φανταστείτε τώρα, όλες οι πιστωτικές σας κάρτες (χρεωστικές, πιστωτικές, μισθοδοσίας κ.λ.π.) να λείπουν από το πορτοφόλι σας κάνοντας το πολύ πιο ελαφρύ και να είναι συγκεντρωμένες σε αυτό το ηλεκτρονικό νόμισμα. Φανταστείτε νε επιλέγετε ποια κάρτα θέλετε να χρησιμοποιήσετε με το πάτημα ενός πλήκτρου. Τέλος, φανταστείτε αυτό το νόμισμα να μπορεί να επικοινωνεί με το κινητό σας για να κάνετε αγορές και να είναι σε στενή επαφή μαζί του, έτσι ώστε αν τα «χωρίσετε» (σε περίπτωση που ξεχάσετε το νόμισμα-κάρτα κάπου) να σας ενημερώνει αμέσως.

{youtube}w9Sx34swEG0{/youtube}

Αυτό που μόλις σκεφτήκατε και είδατε στο παραπάνω βίντεο είναι το «Coin» που αν και θα κυκλοφορήσει στην αγορά την άνοιξη, για τις επόμενες δύο ημέρες μπορείτε να το προ-παραγγείλετε με έκπτωση 50% στην τιμή των 36 ευρώ συν τα μεταφορικά. Εμείς το παραγγείλαμε ήδη (ελπίζουμε μόνο να μας το στείλουν στην Ελλάδα και να μην είναι μόνο για την αμερικάνικη αγορά). Θα είναι το χριστουγεννιάτικο καθυστερημένο μας δώρο.

Διαβάστε επίσης:

Ένας συνδετήρας από χρυσάφι 14 καρατίων