Έκανα κι εγώ την Καντάδα της Wind (και έχει απίστευτη πλάκα)

Έκανα κι εγώ την Καντάδα της Wind (και έχει απίστευτη πλάκα)

Το ότι σου χαρίζει χρόνο ομιλίας για έναν χρόνο το ανέφερα;

Ήταν ένα από αυτά τα Κυριακάτικα μεσημέρια που έχω κάνει όλες τις δουλειές του σπιτιού, η τηλεόραση δεν έχει τίποτα σπουδαίο και εγώ ψάχνω κάτι να κάνω για να περάσει η ώρα, ώσπου εκεί που χάζευα δεξιά και αριστερά στο ίντερνετ, έπεσα πάνω στο νέο application της Wind. Για την ακρίβεια, το νέο application για τη γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου. Και όχι πως είμαι φαν της εν λόγω ημέρας, αλλά ήταν η λέξη «καντάδα» που μου τράβηξε την προσοχή και έκανα το κλικ -και το ότι, Wind είναι αυτή, να δεις που κάποιο δωράκι θα κάνει πάλι. Και, παιδιά, ήταν ένα κλικ που άξιζε τον κόπο.

Βλέπεις, το «F2G Καντάδα», όπως ονομάζεται η εφαρμογή, δεν είναι άλλος ένας κλασικός τρόπος να γιορτάσεις τον Αγ. Βαλεντίνο, αλλά ένας τρόπος ιδιαίτερα πρωτότυπος, χιουμοριστικός, σίγουρα μουσικός και, κυρίως, με ένα τεράστιο και εντελώς πρακτικό δώρο. Αλλά ας σας τα πω με τη σειρά:

1. Μπαίνεις στη σελίδα του «F2G Καντάδα» στο facebook.
2. Πληκτρολογείς το όνομα του αγαπημένου σου ή, αν δεν το βρεις στον κατάλογο, επιλέγεις μία από τις προτεινόμενες αγαπησιάρικες προσφωνήσεις.
3. Ακούς την Καντάδα με το όνομα που επέλεξες (την άκουσα 3 φορές και γέλασα δυνατά και τις 3)
4. Την στέλνεις στον/στην αγαπημένο/αγαπημένη σου για να χαρεί και να γελάσει και αυτός -ε, και για να το πάρεις το φιλάκι σου για το γλυκό δώρο

Κάτσε όμως, δεν τελειώνει εδώ. Ενώ εσύ και το ταίρι σου διασκεδάζετε, η Καντάδα σου μόλις σου χάρισε μια συμμετοχή στον μεγάλο διαγωνισμό της Wind για τον Άγιο Βαλεντίνο, όπου 60 τυχεροί «κανταδόροι», δηλαδή 30 ζευγάρια, θα κερδίσουν έπειτα από κλήρωση 1000 λεπτά ομιλίας τον μήνα προς όλους, για τον επόμενο χρόνο. Ναι, για έναν ολόκληρο χρόνο. Η προσφορά ισχύει για όλους, ενώ ακόμα και αν δεν ανήκεις στο δίκτυο της Wind, θα σου αποσταλούν νέες κάρτες SIM με πιστωμένο τον χρόνο ομιλίας!

Εγώ, τελικά, πέρασα ένα σούπερ διασκεδαστικό μεσημέρι φτιάχνοντας καντάδες και, που ξέρεις, μπορεί να είμαι μία από αυτούς που η Wind θα μου κάνει δώρο τα (πολλά, θα είμαι ειλικρινής) τηλεφωνήματα με τον αγαπημένο μου. Εσύ, το σκέφτεσαι ακόμα;

*Ο διαγωνισμός λήγει στις 18/02/2014 στις 15.00.