Aromafork: Ένα gadget που δίνει ξεχωριστή γεύση στα φαγητά μας

Aromafork: Ένα gadget που δίνει ξεχωριστή γεύση στα φαγητά μας

Θα γίνει το αγαπημένο αξεσουάρ των foodies

Κάθε άνθρωπος που αγαπάει να μαγειρεύει τρέμει στην ιδέα του να θυμηθεί, τελευταία στιγμή, ότι ξέχασε να προσθέσει στο φαγητό το βασικό συστατικό, που δίνει γεύση και άρωμα. Για τους απανταχού «ξεχασιάρηδες», ένα νέο, πολύτιμο gadget μας έρχεται από τον Καναδά: το Aromafork.

Πρόκειται για ένα πιρούνι το οποίο, σε μία ειδική εσοχή δέχεται κάψουλες «γεύσης», ώστε να κάνει, τον άνθρωπο που το χρησιμοποιεί, να γευτεί συστατικά όπως το τζίντζερ, τον καφέ ή και την μπανάνα. Το μεταλλικό gadget δέχεται κάψουλες 21 διαφορετικών γεύσεων, οι οποίες απελευθερώνουν τα αρώματά τους σταδιακά, καθ' όλη τη διάρκεια του κάθε γεύματος.


Ο foodie που θα πάρει το Aromafork θα πρέπει, πριν από κάθε γεύμα του, να βάλει την κάψουλα της επιλογής του στην ειδική εσοχή του πιρουνιού, για να απολαύσει το φαγητό του, με ακόμα πλουσιότερη και πιο ιδιαίτερη γεύση. Θα κυκλοφορήσει, τους επόμενους μήνες, στην αγορά, και η τιμή του σετ (που περιλαμβάνει τέσσερα διαφορετικά πιρούνια και περίπου 50 κάψουλες γεύσεων) θα είναι περίπου 50€.