Ένα βάζο για κάθε λουλούδι

Ένα βάζο για κάθε λουλούδι

Το «flower power» αποκτά νέο νόημα και τώρα έχετε τη δυνατότητα να συνεισφέρετε κι εσείς με την φαντασία σας.

Τα βάζα είναι μια μυστήρια υπόθεση. Η αγορά τους, πιο συγκεκριμένα. Ένα πολύ όμορφο και ντιζαϊνάτο βάζο μπορεί να σας κλέψει την καρδιά, θα καταλήξει όμως να είναι άχρηστο δύο στις τρεις φορές που θα πρέπει να το χρησιμοποιήσετε, λόγο χώρου, χωρητικότητας, κλπ. Ένα κλασικό κρυστάλλινο βάζο είναι πρακτικό και αξιόπιστο μεν, αλλά όταν το χρειάζεστε για λίγα λουλούδια, ή ακόμα και ένα, δεν χρησιμεύει ιδιαίτερα. Οπότε ποια είναι η λύση που θα συνδυάζει design και χρηστικότητα;

Ένα όνομα: VaseMaker. Ένα πρωτότυπο βάζο του σχεδιαστή Ron Gilad, το οποίο έχει κερδίσει βραβεία για αυτή ακριβώς τη διπλή φύση του, και για έναν λόγο παραπάνω. Αφήνει τον χρήστη του να βάλει τη φαντασία του να δουλέψει και να το μετατρέψει σε κάτι εξολοκλήρου νέο. Βλέπετε, το VaseMaker, δεν είναι ακριβώς βάζο, είναι ένα κομμάτι του βάζου.

Πρόκειται για τη μινιατούρα ενός βάζου κλασικής γραμμής, φτιαγμένο από πορσελάνη, που είναι κολλημένο πάνω σε μια πορσελάνινη τετράγωνη βάση. Διαθέτει τρύπα για την τοποθέτηση του λουλουδιού, η οποία αφήνει το λουλούδι να διαπεράσει τον πάτο του βάζου, να περάσει την βάση και να καταλήξει στην πηγή του νερού, η οποία μπορεί να είναι ότι εσείς επιλέξετε. Από ένα γυάλινο μπουκάλι νερού ή ένα βάζο μαρμελάδας, μέχρι ένα ποτήρι κρασιού ή σαμπάνιας. Έτσι τα έχετε όλα: την παραδοσιακή μορφή του βάζου, την άνεση να βάλετε ένα μόνο λουλούδι σε όποιον χώρο του σπιτιού θέλετε χωρίς δυσκολίες και την χρηστικότητα του κάθε βάζου. Συν το ότι θα έχετε το ολόδικό σας, ξεχωριστό, βάζο.

Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας από εδώ.