Το καλοκαίρι μου θα το περάσω… Through The Prism!

Νικολέττα Ράλλη
Το καλοκαίρι μου θα το περάσω… Through The Prism!

Γειά σας κορίτσια μου!

Ξέρω ότι το καλοκαίρι για τις περισσότερες από εσάς θα είναι γεμάτο στιγμές χαλάρωσης αλλά και για τις υπόλοιπες (συμπεριλαμβανομένης και εμένας!) θα περάσει κυρίως με επαγγελματικές καθώς και πολλές άλλες υποχρεώσεις. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει οπωσδήποτε να βρούμε έστω και λίγο χρόνο για να «κακομάθουμε» (όπως ακριβώς σας το λέω…) τον εαυτό μας.

Και πώς μπορεί να γίνει αυτό; Σας στέλνω τι θα ακολουθήσω εγώ πιστά και σας συμβουλεύω να κάνετε:

Να φροντίσετε τα Σαββατοκύριακα ή όποτε μπορείτε να ξεκλέψετε κάνα 2ημερο να οργανώσετε αποδράσεις σε κοντινούς προορισμούς και να αφεθείτε στον ελληνικό ήλιο και στην ελληνική θάλασσα.

Να κάνετε pampering στον εαυτό σας: spa, μασάζ, μανικιούρ, πεντικιούρ

Να επισκεφθείτε εμπορικά κέντρα και να επιδοθείτε σε shopping therapy. Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά, αρκεί να κάνετε έξυπνες αγορές και να επωφεληθείτε τόσο των καλοκαιρινών προσφορών και εκπτώσεων όσο και από το γεγονός ότι δεν θα γίνεται ο συνωστισμός που συμβαίνει στα malls τις υπόλοιπες περιόδους.

Βγείτε για καφέ καθημερινές με φίλους-ες είτε στο Κέντρο που είναι πανέμορφο το καλοκαίρι, είτε σε παραλιακό μέρος της Αττικής. Με αυτόν τον τρόπο το μυαλό σας θα ξεκουράζεται και θα παίρνει μία ανάσα δροσιάς.

Να βρείτε λίγο παραπάνω χρόνο και να επισκεφθείτε – με την ηρεμία σας – λαμπερούς προορισμούς με καλλυντικά. Σας προτείνω εγγυημένα να πάτε οπωσδήποτε σε ένα κατάστημα DUST+CREAM, όπου θα μπορέσετε να δοκιμάσετε όλες τις νέες τάσεις μακιγιάζ, να δείτε ποια ταιριάζει σε εσάς και να κάνετε εκείνη την αλλαγή που θα σας ανανεώσει. Ειδικοί σύμβουλοι ομορφιάς θα σας βοηθήσουν ώστε να επιλέξετε τα κατάλληλα προϊόντα σε ένα χώρο πραγματικά «βωμό» ομορφιάς. Μην φοβηθείτε τα έντονα χρώματα, είναι καλοκαίρι και μας βοηθούν να αλλάξουμε διάθεση όπου και αν είμαστε. Συνδυάστε διαφορετικές αποχρώσεις μεταξύ τους, κυρίως σε μανικιούρ – πεντικιούρ και να είστε “bold” στις επιλογές σας (ροζ – κίτρινο, φούξια – γαλάζιο). Η συλλογή που ξεχώρισα είναι η Through The Prism της DUST+CREAM και σας την συστήνω ανεπιφύλακτα. Και όχι μόνο για την ποιότητά τους που είναι εξαιρετική (άλλωστε δεν περιμένεις κάτι διαφορετικό από την DUST+CREAM) αλλά και για την girly συσκευασία με την butterfly που θα αποτελέσει την πινελιά του καλοκαιρινού μου νεσεσέρ. Και εννοείται ότι δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μία περιουσία για να “summer spoil yourself”!

Και η αλήθεια είναι ότι ειδικά το ρουζ της συλλογής Through The Prism δεν το αποχωρίζομαι καθόλου.

dust1

Έχω βάλει στο «μάτι» και τα ακόλουθα προϊόντα που μπορείς να αγοράσεις τόσο από τα καταστήματα της DUST+CREAM, όσο και από το online eshop της!

Παλέτα σκιών σε Summer αποχρώσεις THROUGH THE PRISM

dust2

HOLOGRAPHIC LIP GLOSS THROUGH THE PRISM Νο2

dust 3

ΠΟΥΔΡΑ BRONZING SPF 20 THROUGH THE PRISM, σε μία πιο σκούρα απόχρωση γιατί θα πάρουμε και το «χρωματάκι» μας από την παραλία.

dust4

Λοιπόν φίλες μου, όπως ξεκίνησα το άρθρο μου έτσι θα το ολοκληρώσω – φέτος το καλοκαίρι επιμένω ότι θα πρέπει να κακομάθουμε τον εαυτό μας - άλλωστε ο beauty προορισμός μας είναι ένας, τα καταστήματα καλλυντικών DUST+CREAM!

Επισκέψου τώρα και εσύ το κοντινότερο σου καταστήματα καλλυντικών DUST+CREAM και διάλεξε τα αγαπημένα σου καλλυντικά σε τιμές που θα λατρέψεις!