Οικογενειακά Χριστούγεννα στην πόλη με άλλον… αέρα!

Νικολέττα Ράλλη
Οικογενειακά Χριστούγεννα στην πόλη με άλλον… αέρα!

Καλησπέρα φίλες και φίλοι μου και καλές γιορτές!

Με ρωτάτε αρκετά συχνά, κυρίως μέσα από τα social media, να σας προτείνω εξορμήσεις για τις ημέρες των γιορτών, για εσάς που θα παραμείνετε στην Αθήνα. Η απάντηση μου είναι λίγο πολύ γνωστή στους followers μου. Ότι προτείνω μέρη με ασφάλεια, με επιλογές και δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες και οικογενειακές καταστάσεις, ενώ θέλω οπωσδήποτε λόγω των ημερών glitter, λάμψη και χριστουγεννιάτικη θαλπωρή. Όλα αυτά λοιπόν τα συνδυάζει με μεγάλη επιτυχία το αγαπημένο μου RIVER WEST, με τον ανανεωμένο εξωτερικό του χώρο Open Air.

Picture2

Να πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή! Καταρχάς στον εσωτερικό χώρο του river west, υπάρχει μια τεράστια ποικιλία καταστημάτων για μικρούς και μεγάλους, από ένδυση και υπόδηση, μέχρι και διακόσμηση για το σπίτι, καλλυντικά και φυσικά άπειρα καφέ για να πάρετε το αγαπημένο σας ρόφημα για την βόλτα σας.

Picture3

Εγώ επέλεξα για την μικρή το κατάστημα της Benetton, όπου είχε από ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για το κρύο και για τις γιορτές.

Picture4

Για εμένα επισκέφτηκα το κατάστημα Sneaker 10, για να πάρω επιτέλους εκείνα τα αθλητικά που είχα βάλει στο μάτι εδώ και δυο μήνες και δεν τα έβρισκα πουθενά.

Picture5

Πάμε τώρα στον εξωτερικό χώρο! Καταρχάς έχει πρόσφατα ανοίξει η εξωτερική παιδική χαρά, η οποία είναι η πιο ενδιαφέρουσα και πιο όμορφη που έχω δει ποτέ στην ζωή μου.

Picture6

Με το ξύλο να κυριαρχεί, θα έχει την ευκαιρία το παιδάκι σας, να συμμετάσχει σε διάφορες δραστηριότητες και φυσικά να περάσει υπέροχα. Επίσης θα βρείτε πολλά μαγαζάκια για φαγητό από παρά πολύ γνωστά brand’s, που θα έχετε την ευκαιρία να τα απολαύσετε στο ειδικά διαμορφωμένο εξωτερικό χώρο ή αραχτοί στο γκαζόν.

Καλά Χριστούγεννα φίλοι μου και πάνω από όλα με ασφάλεια!!!