MforMariza x Queen.gr: Και το ταξίδι μας τώρα ξεκινά...

Μαρίζα Μπαϊρακτάρη
MforMariza x Queen.gr: Και το ταξίδι μας τώρα ξεκινά...

Με λένε Μαρίζα και μάντεψε είμαι η M for Mariza.

Για όσους δεν με ακολουθούν ή δεν το γνωρίζουν, είμαι στο χώρο του blogging από το 2009, ξεκίνησα να γράφω δειλά δειλά στο blog μου γιατί πάντοτε λάτρευα να γράφω ιστορίες, μετά μεσολάβησαν οι σπουδές μου πάνω στην μόδα, η δουλειά μου, ο άντρας μου, το πρώτο μας παιδάκι ο Γιώργος που έγινε τριών και τώρα, περιμένοντας το δεύτερο, μέσω του Queen.gr θα μπορούμε να κάνουμε παρέα, όταν ο μεγάλος θα είναι στον σταθμό και το μωρό θα κοιμάται... (fingers crossed).

Όταν μου έγινε η πρόταση, ήμουν κάπως διστακτική, σκεφτόμουν και τώρα τι θα πρέπει να γράψω, ποιός θα με διαβάζει και αν δεν αρέσουν σε κανένα αυτά που θα γράψω;;; Μετά σκέφτηκα και όλα εκείνα που λαμβάνω καθημερινά στο instagram μου που είναι τόσα πολλά και χάρηκα που επιτέλους θα έχω την ευκαιρία να τα μοιράζομαι μαζί σας.

Σήμερα, λοιπόν, είναι μια μεγάλη μέρα για μένα, γιατί ξεκινάω επίσημα στο Queen.gr και είμαι σίγουρη πως κοινό μας ταξίδι θα είναι γεμάτο από ανταλλαγές σκέψεων και ιδεών και όχι μόνο!

Εννοείται πως περιμένω να ακούσω και τις δικές σας προτάσεις στο instagram μου mformariza ώστε να κάνουμε όλες μαζί καλύτερο το ολοκαίνουργιο... Μ for Mariza.

Cheers to new beginnings λοιπόν!