Τρουφάκια με σοκολάτα κουβερτούρα από τον Γιώργο Τσούλη

#tsoulotip: Μπορούμε να αντικαταστήσουμε το μέλι με σιρόπι σφενδάμου.

 

Υλικά για τα τρουφάκια
250 γρ. Σοκολάτα κουβερτούρα, ψιλοκομμένη
230 ml. Κρέμα γάλακτος
25 γρ. Μέλι
2 κ.σ. Βανίλια, εκχύλισμα
¼ κ.γ. Αλάτι

Υλικά για την επικάλυψη
300 γρ. Σοκολάτα κουβερτούρα, λιωμένη
100 γρ. Κακάο, κοσκινισμένο

Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ