Φτιάξε μαρμελάδα φράουλα χωρίς ζάχαρη όπως η Χριστίνα Μπόμπα

Φτιάξε μαρμελάδα φράουλα χωρίς ζάχαρη όπως η Χριστίνα Μπόμπα

Δες τη συνταγή της και δοκίμασέ τη

Η Χριστίνα Μπόμπα στη διάρκεια της καραντίνας ανέπτυξε πολλά ταλέντα της, τα οποία βλέπαμε μέσα από τα social media όλο αυτό το διάστημα. Πέρα από τις χορευτικές της ικανότητες στο Tik Tok, τα challenges, και τη γυμναστική εννοείται, ανέπτυξε και μια ιδιαίτερη σχέση με την κουζίνα της, δείχνοντάς μας διάφορα πραγματάκια. Από banana bread, μέχρι smoothies και μαρμελάδες. Πάντα μόνη της με απλά και αγνά υλικά και το κυριότερο χωρίς ζάχαρη γιατί έχει και ένα κορμί να διατηρήσει.

Μετά το banana bread χωρίς ζάχαρη λοιπόν, ήρθε η σειρά της μαρμελάδας φράουλα άνευ ζάχαρης. Η Χριστίνα Μπόμπα έφτιαξε μια υπέροχη μαρμελάδα, την οποία εννοείται μας έδειξε μέσα από το Instagram account της και την οποία εννοείται θα δοκιμάσουμε να φτιάξουμε κι εμείς. Ελπίζοντας πάντα να την πετύχουμε, μετά θα κάνουμε τις συγκρίσεις με αυτήν της Σίσσυ Χρηστίδου και θα διαλέξουμε ποια μας αρέσει πιο πολύ. Και αν τις πετύχουμε και τις δύο θα τις χρησιμοποιούμε εναλλάξ. Κάπως πρέπει να καταναλωθεί τόση μαρμελάδα.

Τι θα χρειαστείς όμως για να φτιάξεις την υγιεινή μαρμελάδα φράουλα της Χριστίνας Μπόμπα;

Έχουμε και λέμε:

2 κιλά φράουλες
2 γεμάτες κ.σ μέλι
μισό (με ένα) φλιτζάνι νερό

Όπως η Χριστίνα αναφέρει στο βίντεο στο Instagram account της φτιάχνει τη μαρμελάδα σε δύο δόσεις. Ξεκινάς αρχικά τη διαδικασία με το να κόψεις στη μέση όλες σου τις φράουλες, αφού πρώτα εννοείται τις έχεις πλύνει καλά. Στη συνέχεια τις ρίχνεις μέσα σε μια κατσαρολίτσα μαζί με το μισό φλιτζάνι νερό. Σε δυνατή φωτιά τις αφήνεις μέχρι να πάρουν βράση, χαμηλώνεις τη φωτιά και τις αφήνεις να βράσουν περίπου 5-10 λεπτά.

Μόλις βράσει και αφήνοντάς την κατσαρόλα στο μάτι προσθέτεις δυο γεμάτες κουταλιές μέλι. Τη συνέχεια θα της δεις στο βίντεο που ακολουθεί παρακάτω.